İçeriğinizin Hastaların Yaptığı Aramalarla Alakasını En Üst Düzeye Çıkarın


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

İçeriğinizin Hastaların Yaptığı Aramalarla Alakasını En Üst Düzeye Çıkarın

Konum Sayfaları

konumEstetik tedaviler söz konusu olduğunda, genellikle hastaların yakınında bir doktor bulma niyetleri vardır. Ancak maliyet tasarrufu nedeniyle uluslararası seyahat eden pek çok hasta da var.

Yakınlarda bir saç ekimi merkezi aradığını düşünelim. Bu, saç ekimi için SEO'nun “saç ekimi + şehir” sorgularını hedefleyen sayfaları içermesi gerektiği anlamına gelir.

Konum sayfaları, [hizmet] + [şehir] biçimindeki aramalar etrafında optimize edilmiş web sitesi içeriği parçalarıdır. Örneğin, "İstanbul Bakırköy saç ekimi merkezi."

Uluslararası hasta istiyorsanız, yine aynı şekilde sorgulara uygun sayfalarınızın olması gerekir.

İçerik Yaratımı

içerikKonum sayfalarına ek olarak, blog gönderileri gibi diğer içerikler SEO stratejiniz için hayati önem taşır.
 
Blog gönderileri, potansiyel hastalarınızın aradığı sorguları hedeflemenize yardımcı olur. Bunlar genellikle saç ekimi maliyet, iyileşme, sonuçlar vb. gibi belirli içeriklerdir.

Bu bloglar yalnızca ziyaretçinin yazıdan alacağı cevap ve memnuniyetle kalmayacak, aynı zamanda resmi olarak bu kararı vermeye hazır olduklarında gördükleri ilk seçenek kliniğiniz olacaktır.

Konuyla ilgili bilgi ve uzmanlığınızı göstermek, hedef kitlenizin güvenini ve otoritesini artıracak ve saç ekimi için sizinle iletişim kurma konusunda başka bir klinikten daha rahat hissetmelerini sağlayacaktır.


Yayınlanma tarihi: 05/10/2022

-

Son Güncellenme: 05/10/2022

Başa Dön