Hollywood stili güzellik


Hollywood'da hayranlıkla takip ettiğimiz, daima güzel ve bakımlı annelerinin bunu neye borçlu olduğunu merak ediyor muyuz? Star annelerin güzellik sırlarını not edin ve vakit kaybetmeden uygulamaya başlayın.

Blake Lively
Blake Lively

Blake Lively Hollywood'un saçlarıyla en kıskandıran annesi. Saçlarının imza modeli ise tabii ki doğal ve hacimli plaj dalgaları. Şimdi size bu saç modelinin formülünü vereceğiz. Öncelikle daha hacimli olması için saçlarınıza kökten uca saç köpüğü uygulayın ve kalın dişli bir tarakla tarayın. Ardından nemli saçlarınızı mümkün olduğunca tepeden topuz yapın ve bırakın o şekilde kurusun. Birkaç saat sonra topuzunuzu açıp saçlarınızı dağıttığınızda Blake Lively'nin dalgalarına sahip olacaksınız.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez'i "yılın en fit annesi" seçebilir miyiz? Bizce, evet. Lopez formunu tabii ki neredeyse her gün yaptığı yoğun spor antrenmanlarına borçlu. Yoğun spor programlarına dansı da mutlaka ekliyor, ki bu alanda ne kadar iddialı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yani onun en büyük güzellik sırrı dans! Alkol ve kafeinden kesinlikle uzak duran Jennifer Lopez, uzun vadede bu ikilinin cildi daha fazla yaşlandırdığına inanıyor. Daima ışıl ışıl cildi için ise cilt bakım rutininin olmazsa olmazı glikolik asit.

Beyonce
Beyonce

Beyoncě nam-ı diğer Queen B güzelliğiyle hayran bırakan isimlerden ve yıllar ondan hiçbir şey eksiltmiyor. En büyük güzellik silahı kusursuz ve pürüzsüz görünen cildi. Bunu sağlamanın sırrının ise jel yapıdaki bronzer'lar olduğunu söylüyor. Bu bronzer'lar sayesinde cildi çok daha parlak, kusursuz ve tek ton görünüyor. Siz de bu sayede hem güneş ışınlarının zararlı etkilerine maruz kalmaktan kurtulabilir, hem de daha parlak ve canlı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz.

Jessica Alba
Jessica Alba

Hollywood'un fit ve güzel annelerinden aktrist Jessica Alba, Honest Beauty cilt bakım markasının da kurucusu. Yani güzellik onun işi! En büyük güzellik sırrı ise cildinin içeriden parlamasını sağlamak. Alba sağlıklı bir cilt için çok fazla su içtiğini, diyetinde ise bolca meyve, protein ve faydalı yağlar tercih ettiğini söylüyor. Ayrıca uykunun ve dinlenmenin de cildine çok iyi geldiğini vurgulayan Alba, cildinin en iyi halinin tatilden sonraki hali olduğunu da ekliyor.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Stormi'nin biricik annesi Kylie Jenner genç yaşı ve iddialı tarzıyla gerçek bir "it girl". Kozmetiğe olan merakını ise zaten kendi adıyla kurduğu kozmetik markasından biliyorsunuz. Peki, en genç annelerden biri olan Jenner'ın sırları neler? Kylie Jenner bol kız kardeşli bir aileye sahip ve ailenin diğer tüm fertleri gibi estetik uygulamalara oldukça meraklı. Yaşadığı değişim konusunda da hayli başarılı. Makyajına baktığımızda kusursuz ten makyajının dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Sırrı ise oldukça basit: Alışılanın aksine o önce göz makyajını, ardından fondöteni uyguluyor. Böylece göz makyajında kullandığı ürünlerin dökülerek ya da akarak ten makyajını bozmasını engelliyor.

Miranda Kerr
Miranda Kerr

Fenomen Victoria's Secret modeli Miranda Kerr mesleği gereği daima kusursuz görünmesi gereken isimlerden biri olduğu için bunun hakkını anne olmadan da önce de anne olduktan sonra da her zaman vermiştir. O zaman bir supermodelin güzellik sırrını duymaya hazır mısınız? Miranda Kerr'in kusursuz vücudunun sırrı kuru fırçalamaymış! Kerr, kuru fırçalamanın daha yumuşak ve daha parlak bir cildin formülü olduğunu söylüyor. Bu yöntem aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunun da önüne geçiyor. Miranda Kerr bu rutini her sabah yapıyor. Kesinlikle denemeye değer!

Cindy Crawford
Cindy Crawford

Cindy Crawford güzelliğini model olan kızı Kaia Gerber'e aktaran adeta tescillemiş bir anne. Olgun yaşına rağmen hâlâ son derece göz alıcı görünmeyi de başarıyor. Moda dünyasının ikonik süpermodeli Crawford, güzelliğin temelinin cilt bakımı olduğunu ve cildimize çok ama çok iyi bakmamız gerektiğini söylüyor ve şöyle diyor: "Maskaranız, rujunuz, ojeniz uygun fiyatlı olabilir ancak cilt bakım ürünleri konusunda biraz bonkör olmalısınız ve yatırımınızı bu ürünlere yapmalısınız."

Kate Moss
Kate Moss

Top model Kate Moss ve kızı Lila Grace adeta kardeş gibi görünmüyorlar mı? Kate Moss'un en büyük güzellik sırrı bakımını içten dışa doğru yapmak. Yılda en az üç kez bir detoks kampına katıldığını ve bunun onun en büyük güzellik sırrı olduğunu söylüyor. Böylece kendisini hem hafiflemiş hem de daha enerjik hissediyormuş. Organik ve doğal bakım meraklısı olan kızından da tavsiyeler aldığını itiraf ediyor. Daha canlı bir cilt ve fit vücut için siz de meyve-sebze suyu karışımlarınızı beslenme rutininize ekleyin. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa mevsim geçişleri gibi dönemlerde detoks yapmayı da deneyebilirsiniz.


Yayınlanma tarihi: 08/05/2020

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön