Güzelliği ile Dikkat Çeken Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den Estetik İtirafı


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Güzelliği ile Dikkat Çeken Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den Estetik İtirafı

Son dönemlerde yıldızı parlayan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir programda kendisi ile ilgili sorulan sorulara samimi cevaplar verdi.
dilan çiçek denizGüzel oyuncu; "Küçüklüğümden beri oyuncu olmak istiyordum, anneme 7 yaşındayken bunu söylemiştim" dedi.

Cinsiyet eşitsizliği konusunda da açıklama yapan Dilan Çiçek Deniz; " Erkek ve kadın oyuncular arasında ayrımcılık var ama bu sadece bizim sektörde değil, her sektörde geçerli bir durum. Ben de bu tarz olaylarla zaman zaman karşılaştım. Hatta sesimi yükselttiğim dönemler de oldu çünkü dayanamıyorum.

Yıl olmuş 2020, hala kadın-erkek ayrımcılığı yapılıyor. Erkeği daha yüksekte görüyorlar, daha çok saygı duyuyorlar" dedi.

Sosyal Medya Yorumlarını Artık Umursamıyor

dilan çiçek deniz
Sosyal medya platformlarında şahsıyla ilgili yapılan yorumların onu önceden etkilediğini ancak şimdi umursamadığını söyledi. Deniz, kendi sosyal hesabından gizlice takip ettiği bazı sayfa ve hesaplar olduğunu, hatta bazen yanlışlıkla beğenip arkadaş olarak eklemek zorunda kaldığını da açıkladı.


Ayrıca programda estetik yaptırıp yaptırmadığı da soruldu. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek'in cevabı ise şu şekildeydi; "Bu soru bütün kadın oyuncuların başına bela olmuş bir soru. Aslında bu soruyu hiç sevmiyorum. Madem soruldu; bir bölgemde iki adet estetiğim var" dedi.


Yayınlanma tarihi: 29/06/2020

-

Son Güncellenme: 02/03/2022

Başa Dön