Gurbetçiler Diş Estetiği ve Uygulamalarında Türkiye’yi Seçiyor

Gülüş Tasarımı

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Gurbetçiler Diş Estetiği ve Uygulamalarında Türkiye’yi Seçiyor

Diş tedavilerindeki yetkinlikleri sayesinde Avrupa ile yarışan Türkiye, %70’e varan fiyat avantajıyla da yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi oldu.
diş hekimi ve hastaT.C Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilerine göre bu yılın ilk çeyreğinde yurt dışından gelen 218 bin 895 hastaya hizmet verildi.

Bu hizmetten Türkiye, 393 milyon 688 bin dolar gelir elde ederken sağlık turizmi de %4.7 oranında büyüdü.

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Başhekimi Dt. Utku Can Usanmaz, en çok Almanya olmak üzere pek çok ülkeden talep aldıklarını söyledi ve ekledi;

“Başta Avrupa’daki gurbetçiler olmak üzere, İskandinav ülkeleri, İngiltere, Avustralya ve Amerika’dan da diş tedavileri için tercih ediliyoruz.”

Avrupa’ya Göre %70 Daha Uygun Fiyat

diş tedavi ücretleri
Dt. Utku Can Usanmaz, “Türkiye diş tedavisinde implant ve diş protezlerinin yanı sıra estetik diş tedavileri, gülüş tasarımı ve beyazlatma işlemleriyle öne çıkıyor.

Uygun fiyatlı ve kaliteli tedavinin yanı sıra, sunduğumuz uzun süreli garantiyle de memnuniyet oranını %90’a çıkardık.

Gurbetçilerimiz başta olmak üzere, dünyanın pek çok ülkesinden yabancı hasta çeşitli diş tedavileri için ülkemizi tercih ediyor” dedi.

“Türkiye’nin Coğrafi Konumu Bir Avantaj”

sabiha gökçen havalimanı
Türkiye’nin coğrafik açıdan bulunduğu lokasyon, sağlık turizminin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Özellikle gurbetçiler rutin Türkiye ziyaretleri sırasında diş tedavilerini de yaptırıyorlar.

Dt. Utku Can Usanmaz; “Turizm ülkesi olmamız, ülkemizi diş tedavilerinde özellikle gurbetçilerin gözdesi haline getirdi.

En çok tercih edilen implant ve protez tedavileri uzun süre gerektiriyor. Gurbetçiler de bu süreyi ülkemizde tatil yaparak ya da yakınlarını ziyaret ederek değerlendiriyor” dedi.

Gelişen Teknoloji Sayesinde Tedavi Süresi Kısalıyor

diş tedavi teknolojileri
Dt. Utku Can Usanmaz, diş estetik ve tedavilerinde kullanılan teknolojilerin gelişmesi ile ekipmanların daha efektif hale gelmesi sayesinde işlem sürelerinin kısaldığını belirtti.

Usanmaz; “Hastalar diş tedavisinde sağlığın yanı sıra konfor da arıyor. İmplant tedavisine gelen hastalarımız için 2 kez ziyaret planlaması yapıyoruz. Her ikisinde de 5-7 günlük bir süre istiyoruz.

Gülüş tasarımı gibi estetik tedavileri 6 günde tamamlayabiliyoruz” dedi.


Yayınlanma tarihi: 17/11/2021

-

Son Güncellenme: 14/09/2023

Başa Dön