Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları 2021 ve Fiyatları Etkileyen Unsurlar

Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Işık Dolgusu tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Ece Yalçın tarafından yazılmıştır.

Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları 2021 ve Fiyatları Etkileyen Unsurlar

Göz altında oluşmuş çizgilerin ve koyu halkaların, sorunlu bölgeye çeşitli dolgu maddeleri enjekte edilerek düzeltilmesi işlemi olan göz altı ışık dolgusu, cerrahi müdahale gerektirmeden yapılmaktadır.

Oldukça etkili sonuç veren bu yöntemde, hyalüronik asit bazlı, ince, doğal içerikli, cilt esnekliğini ve nemini arttıran dolgu maddesinin kullanımıyla daha dinç ve daha genç, sağlıklı bir görünüm elde edilir. Dolgu yapılacak olan bölgeye lokal anestezi uygulanarak, ayakta tedavi ile ve genellikle klinik ortamında gerçekleşen işlem, yaklaşık olarak 30 dakika sürmektedir. 

göz altı ışık dolgusu
 

Göz Altı Işık Dolgusu Yaptırmak Ne Kadar?

Uygulama yapılacak bölgenin boyutuna bağlı olarak kullanılacak dolgu malzemesinin miktarı ve markası fiyata direkt etki eden unsurlardır. Bununla birlikte işlem ücreti, bulunulan şehre ve işlemi yapacak doktora göre de farklılık göstermektedir.

2021 yılı itibariyle ışık dolgusu yaptırmanın maliyeti 1500 TL ile 3500 TL arasında değişmektedir. Sıklıkla tek seansta biten işlem, nadiren kontrol randevusunda 2. seans dolgu gerektirebilir. Etkinliği 12-18 ay sürmektedir.

gaz altı

 

İstanbul Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

Nüfus yoğunluğu ve semtlerin sosyo-ekonomik çeşitliliği nedeniyle İstanbul’da bu işlem için oldukça geniş bir fiyat yelpazesi bulunmaktadır. Doktorların talep ettiği ücretler,  kliniklerinin bulunduğu semtlere göre değişmektedir.

Göz altı ışık dolgusu yaptırabileceğiniz çok sayıda klinik ve estetik merkezi bulabileceğiniz şehirde alanında deneyimli ve tanınmış bir doktor seçmeniz, işlemi yaptırmak için gideceğiniz kliniğin yer aldığı semt, kullanılacak malzemelerin kur fiyatı gibi üç ana etken, işlem ücretinizi belirlemekte. 

Satın alma gücü diğer semtlere göre daha yüksek olan Etiler, Nişantaşı, Suadiye gibi muhitlerde bu işlemi yaptırmak için 2500 TL- 3000 TL aralığında bir bütçe düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, sosyo-ekonomik çeşitliliği fazla olan Beşiktaş, Bakırköy gibi kalabalık ilçelerde,  ortalama 2000 TL maliyetle göz altı ışık dolgusu yaptırabileceğiniz klinikler bulabilirsiniz.  
 

Ankara Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

Kavaklıdere, Bilkent, Ümitköy gibi semtlerde yer alan lüks kliniklerde 2500 TL fiyat ortalamasından bahsedilebilirken, Kızılay bölgesinde 1600TL- 2000TL aralığında işlem yapan klinikler bulmak mümkündür.

Göz altı ışık dolgusu işlemini Ankara’da yaptırabileceğiniz pek çok iyi klinik bulunmaktadır. Son dönemde Eskişehir yolu üzerinde inşa edilen ve modern şehir hayatının merkezi haline gelen gökdelenler ve plazalar içerisinde yer alan kliniklerden birini tercih edebileceğiniz gibi, Ankara’nın köklü yerleşim yeri Çankaya’nın ünlü caddeleri Tunalı, Cinnah ve Kennedy üzerinde de çok sayıda iyi merkez bulabilirsiniz. 

Seçeceğiniz doktorun uyguladığı fiyat kadar, kliniğin yer aldığı semt ve kullanılan malzemenin markası da işlem maliyetinizi belirler. 

Ankara’da göz altı ışık dolgusu için gelir seviyesi yüksek Kavaklıdere, Bilkent, Ümitköy gibi semtlerde ödeyeceğiniz ortalama fiyat 2500TL iken, bu işlemi insan trafiğinin ve sosyo-ekonomik çeşitliliğin en yoğun olduğu Kızılay bölgesinde ortalama 1600 TL - 2000 TL yaptırabilirsiniz.
 

İzmir Göz Altı Dolgusu Fiyatları 

İzmir’de göz altı ışık dolgusu yaptırabileceğiniz pek çok nitelikli klinik bulunmaktadır. Güzellik sektörü dendiğinde İzmir’in akla ilk gelen semti Alsancak, bu kliniklerin merkezi olma niteliğini taşırken, son yıllarda gökdelenlerin ve iş merkezlerinin yükseldiği Bayraklı bölgesinde de plastik cerrahi alanında deneyimli çok sayıda doktorun adreslerine rastlayabilirsiniz. 

Bu bölgelerde yer alan kliniklerde, göz altı ışık dolgusu yaptırmak için ortalama 2000 TL gibi bir bütçe gerekmektedir. Fiyatı etkileyen unsurlardan biri olan semt seçimini değiştirerek, Konak ya da Karşıyaka Çarşısı gibi daha kalabalık ve sosyo-ekonomik çeşitliliği daha fazla olan muhitlerde araştırma yaparsanız, ortalama 1500 TL seviyelerinde uygulama yapan klinikler bulabilirsiniz.        

Alsancak, Mavişehir, Bayraklı gökdelenleri gibi gelir düzeyi yüksek noktalarda yer alan iyi bir klinikte ve tanınmış bir doktor tarafından göz altı ışık dolgusu yaptırmanın yaklaşık maliyeti 2000 TL’dir.  
 

2021 Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

İstanbul 2021 Altı Işık Dolgusu Fiyatları

İstanbul genelinde göz altı ışık dolgusu fiyatları 1500 TL - 2500 TL arasında değişmekteydi.

Ankara 2021 Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

Ankara genelinde göz altı ışık dolgusu fiyatları 1400 TL- 2000 TL arasında seyrediyordu.

İzmir 2021 Göz Altı Işık Dolgusu Fiyatları

İzmir’de ise göz altı ışık dolgusu fiyatları 1500 TL- 1800 TL aralığında değişiyordu.  

Aşağıda üç büyük ilimizde göz altı ışık dolgusu fiyatlarının semtlere göre ortalama fiyat dağılımlarını bulabilirsiniz.  
 

İSTANBUL- ANKARA - İZMİR
GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU ORTALAMA FİYATLARI

İSTANBUL ETİLER  NİŞANTAŞI  SUADİYE BEŞİKTAŞ 
FİYAT 2500 ₺ 2500 ₺ 2500 ₺ 2000 ₺
ANKARA ÇANKAYA BİLKENT SÖĞÜTÖZÜ KIZILAY
FİYAT  2000 ₺ 2500 ₺ 2500 ₺ 1800 ₺
İZMİR  ALSANCAK BAYRAKLI KARŞIYAKA KONAK
FİYAT  2000 ₺ 1900 ₺ 1500 ₺ 1500 ₺

 


Yayınlanma tarihi: 12/12/2019

-

Son Güncellenme: 23/08/2021

Başa Dön