Genital Bölge Beyazlatıcı Krem Kullananlar ve Kararma Sorunu


Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Genital Bölge Beyazlatıcı Krem Kullananlar ve Kararma Sorunu

Genital bölge beyazlatıcı krem konusunda araştırma yapıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Zaman içinde farklı sebeplerden dolayı genital kararma sorunu yaşıyorsanız, cilt rengini tekrar eski haline getirmek mümkün.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat genital kararmanın sebeplerini ve genital bölge beyazlatıcı krem detaylarını anlatıyor: 
Gokce Haspolat“Yaşlanma vücudumuzun tamamında yaşadığımız bir süreç. Tıpkı yüzümüz gibi genital-perineal ve bu alanlara komşu bölgelerde de gerçekleşiyor.

Genital bölgede elastikiyet kaybı olduğu gibi bölgenin renginde de zaman içinde değişiklikler gözlemleyebiliyoruz. Bu hiperpigmentasyon, anal ve dış genital bölge çevresinde cildin koyulaşması yani aşırı melanin oluşumunun neden olduğu bir bozukluktur.

Ayrıca bu bölgede melanosit aktivitesinin vücudun geri kalanına göre daha fazla olması da bu kararmayı tetikler. Dediğim gibi bunlara yaş alma etki edebilir.

Vajinal dokunun yaşlanması, pigmentasyon bozukluklarına neden olabilecek biyolojik, biyokimyasal ve moleküler mekanizmalardaki değişikliklerden kaynaklanır.

Ayrıca genetik olarak vajina kararmalarına yatkınlığınız olabilir. Dahası hormonal değişikliklerle yani ostrojenlerin artışı, artan melanin üretiminden sorumlu olan tirozinaz enziminin aktivitesini uyararak yine vajina kararmalarını tetikleyebilir.

Tüm bu saydıklarımın üstüne bir de bakım ve güzellik alışkanlıkları eklenince örneğin epilasyon, sir ağda gibi uygulamalar, melanin üretiminin artmasına vesile olabilir.

Genital bölge cilt sürtünmesiyle oluşan hiper keratinleşme dediğimiz bir cilt kalınlaşması da yaşar. Örneğin çok dar pantolonlar, sert dokulu iç çamaşırları buradaki cildin kalınlaşmasına ve renginin değişmesine sebep olabilir. Peki ne yapacağız?

Gökçe Haspolat kliniğimde dermamelan intimate ile genital beyazlatma isteyen hastalarıma çözüm sağlıyorum.

Doktor kontrolünde uygulanması gereken dermamelan intimate birçok hiperpigmentasyonu karakterize eden genital bölge kararmaları üzerinde etkili ve cilt kalitesini de düzenliyor.

Genital bölge beyazlatıcı krem kullananlar sonuçlarından memnun zira mevcut hiperpigmentasyonu ortadan kaldırıyor ve tekrarını önlüyor kısaca hem düzeltici hem de düzenleyici bir işlem yapıyor diyebiliriz.

Kolajen ve elastin oluşumundan sorumlu fibroblastların üretimini uyarıyor ve az evvel söylediğim cilt kalınlaşmasını ortadan kaldırarak, cildi yenilenmeye teşvik ediyor. 
genital bölge beyazlatıcı kremlerGenital bölge beyazlatıcı kremin uygulamasına bakacak olursak. Bu iki aşamalı bir tedavi ve klinik ortamında doktor gözetiminde yapılır.

Önce soyma işlemi ardından nötralize edici sprey, maske ve kapatıcı film tabakası… Hastaya işlem sonrası kristal fiber özel maske ve evde tedavisine devam etmesi için depigmente edici jel krem ​​verilir.

Ağrısı sızısı olmayan, son derece güzel sonuçlar aldığımız yenilikçi bir teknoloji diyebilirim.”


Yayınlanma tarihi: 16/03/2021

-

Son Güncellenme: 06/09/2023

Başa Dön