Geçirdikleri estetik operasyonları saklama gereksinimi duymadan açık açık anlatan dünyaca ünlü 18 kadın


Genel bir kural olarak, ünlüler estetik cerrahları ile olan görüşmelerinden bahsetmezler ve güzelliklerinin sağlıklı hayat tarzları ile alakalı olduğunu savunurlar. Fakat bazı kadınlar biraz daha cesur davranarak, genç gözükmelerinin ardındaki nedeni açık bir şekilde anlatıyorlar. 

Biz de sizler için geçirdikleri estetik operasyonlarını saklamayan dünyaca ünlü kadınları derledik.

1. Britney Spears

britney spears

Britney, geçirdiği operasyonları sır olarak saklamıyor. Sadece dudak dolgularının eğlence için olduğunu söylüyor.

2. Chrissy Teigen

chrissy teigen

Model yanakları dışında yüzündeki birçok yerin estetik olduğunu itiraf etti. Daha sonra ise şaka yaptığı, geçirdiği tek estetik operasyonunun koltuk altı yağları aldırma işlemi olduğunu söyledi.

3. Victoria Beckham

victoria beckham

Spice Girls'ün bir üyesiyken Victoria Beckham meme büyütme ameliyatı oldu. Fakat şu an bu işlemden pişman ve genç kızlara sadece moda olduğu için vücutlarıyla oynamamalarını tavsiye ediyor.

4. Tyra Banks

tyra banks

Yayınladığı bir kitabında burun ameliyatı olduğunu söyleyen model genellikle peruk takıyor ve bunu saklamıyor.

5. Jennifer Grey

jennifer grey

Dirty Dancing yıldızı burun ameliyatı olduğu için çok pişman. Yeni burnu yüzünden hiçbir başarılı filmde rol alamadığını belirtiyor.

6. Khloe Kardashian

khloe kardashian

Khloe, bir röportajında yüz dolgusu yaptırdığını dile getirdi. Fakat daha sonra sonuçları beğenmemiş ve eski haline dönmüş. Burnuna gelince, Khloe doğal olduğunu savunuyor.

7. Kaley Cuoco

kaley cuoco

Oyuncu olan Kaley Cuoco meme ve burun ameliyatı olduğunu itiraf etti. Bu değişikliklerin kendini daha özgüvenli hissettirdiğini düşünüyor.

8. Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow

Oyuncu ameliyatın dışında her şeyi denediğini dile getirdi. Botoks yaptırırsa deli gibi gözükeceğini düşünen Paltrow, estetik ameliyatına karşı olmadığını ve bir gün bıçak altına yatacağını da belirtiyor.

9. Iggy Azalea

ıggy azalea

Hip-hop yıldızı Iggy Azalea meme büyütme operasyonu geçirdi ve bunu sır olarak saklamıyor. Burnu ve çenesindeki değişiklik sorulduğu zaman "Bunu inkar etmiyorum." diyor.

10. Jennifer Aniston

jennifer aniston

Eğer Jennifer'ın eski ve yeni fotoğraflarını karşılaştırırsanız, burnunun değiştiğini fark edeceksiniz. Aniston, septum ameliyatı olduğunu da dile getiriyor.

11. Amanda Bynes

amanda bynes

Burun ameliyatı olan Bynes, eski fotoğraflarından nefret ettiğini her fırsatta söylüyor.

12. Robin Wright

robin wright

Robin Wright sıklıkla estetik cerrahını ziyaret ediyor. Yılda iki kere botoks ve dolgu yaptırıyor. Bugün fotoğrafından da anlayacağınız üzere 10 yıl önceki halinden daha genç duruyor.

13. Christie Brinkley

christie brinkley

65 yaşındaki model, dolgu ve kırışıklık azaltıcı iğne kullanıyor ve cildini beyazlatıyor.

14. Denise Richards

denise richards

Şarkıcı ilk estetik operasyonunu 19 yaşında geçirdi: Memelerini büyüttü. Hatta daha sonra daha da büyüttü. Denise bugün daha önce verdiği karardan memnun değil. Verdiği bir röportajında sonuçlarının kendisi için ağır olduğunu dile getirdi.

15. Cher

cher

Cher de estetik operasyonlarını saklamayan ünlülerden bir tanesi. Yüz gerdirme, burun estetiği ve meme büyütme ameliyatı oldu. Estetik hakkında sorulan sorulara ise "Evet yüz gerdirme operasyonu geçirdim ama kim yapmıyor ki?" cevabını veriyor.

16. Courteney Cox

courteney cox

Friends'in eski yıldızlarından olan Courteney'nin estetik cerrahisi ile ilgili bazı problemleri var. Daha önce dolgu ve botoks yaptıran oyuncu, artık herhangi bir estetik işlemi yaptırmak istemediğini söylüyor.

17. Nicole Kidman

nicole kidman

Medya, Nicole Kidman'ın meme büyütmeden sahte dişlere kadar birçok estetik ameliyatı olduğunu iddia ediyor. Fakat oyuncu sadece botoks yaptırdığını söylüyor.

18. Dana Delany

dana delany

Desperate Housewives dizisinin sevilen oyuncusu Dana Delany bir kere botoks yaptırdığını söylüyor. Fakat daha sonra yüzünün asimetrisi bozulduğunu düşündüğü için pişman olmuş ve bir daha yaptırmamış. 



 


Yayınlanma tarihi: 24/07/2020

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön