Fransa'nın Efsane İsmi Zidane İstanbul'da Saç Ekimi Yaptırdı

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Fransa'nın Efsane İsmi Zidane İstanbul'da Saç Ekimi Yaptırdı

Eski Real Madrid teknik direktörü, Fransız futbol antrenörü ve eski futbolcu Zinedine Zidane saç ekimi için İstanbul'u tercih etti. Futbol taraftarları yakında Zinedine Zidane’ı artık farklı görecekler.

İstanbul, Tek Başına Saç Ekimi Sektörüne Yılda 1 Milyar Dolar Kazandırıyor

ZidaneTürkiye, son on yılda hızla gelişen ve her yıl dünyanın dört bir yanından yüz binlerce insanı ülkeye çeken saç tedavisi endüstrisinin başını çekiyor. Ayrıca pek çok farklı tedavi ile sağlık turizmi ile dünya çapında ün kazanmış durumda.

Zizou’nun Kelleşme Süreci

zizou"Zizou" olarak bilinen ve genellikle futbol tarihinin en büyük oyuncularından biri olarak kabul edilen Zidane, oynamaya başladığında gür saçlara sahipti, ancak 20'li yaşlarının sonlarında saçsızlaşmaya başladı.

İnceltilmiş saçlarını sürekli tıraş eden ve her zaman güler yüzlü güzlü görünen oyun kurucunun bu imajı imzası haline geldi ve o zamandan beri menajerlik kariyerine geçiş yaparken bu görünümü korudu.

Zidane’nın Türkiye’ye Saç Ekimi Ziyareti

zidane saç ekimiTürkiye’nin saç ekimi konusunda başarısını gözlemleyen 50 yaşındaki Zidane, Türkiye'ye gizli bir ziyarette bulundu. İstanbul'da bir otelde kalan eski futbolcu, radikal bir imaj değişikliği için saç ekimi yaptırdı.

Oyuncu olarak Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nı kazanan Fransız, İspanyol devi Real Madrid'i 2016'dan bu yana teknik direktör olarak iki kez iki La Liga şampiyonluğu, üç Şampiyonlar Ligi zaferi ve iki FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğuna taşıdı.


Yayınlanma tarihi: 05/07/2022

-

Son Güncellenme: 09/01/2024

Başa Dön