Estetik Yaptırmak İçin Bankadan Kredi Çekiyorlar


Selin Sezgin tarafından yazılmış, Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Estetik Yaptırmak İçin Bankadan Kredi Çekiyorlar

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, hekimlik kariyeri boyunca edindiği tecrübelerden örneklerle bazı bilgileri bizimle paylaştı.

İstanbul ve Trabzon’da bulunan klinikleriyle uzun yıllardır hastalarına hizmet veren Ambarcıoğlu ile iletişime geçmek için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.
ömer ambarcıoğlu wp butonu

70 Yaşında Bile Saç Ektirmek İsteyenler Var

yaşlı adam saç ekimi
Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, Türkiye’de 70 yaşında dahi saç ektirenlerin varlığından söz etti.

Hem Trabzon hem de İstanbul’da hizmet veren Ömer Ambarcıoğlu özellikle meme estetiği, burun estetiği, karın germe, liposuction (yağ aldırma), vücut şekillendirme ve saç ekimi operasyonlarını sıklıkla yaptıklarını aktardı.

“18 yaşından sonra herkesi ameliyat edebiliriz, üst sınır yok. 70 yaşında bir hastamıza göğüs kıllarından aldığımız greftler ile saç ekimi yaptık. Israrla bizi bu operasyona ikna etti. Ondaki bu gençleşme arzusu hayata bağlılığı takdire şayandı."

Estetik İçin Yeni Ödeme Seçeneği Kredi

bankadan kredi
Estetik cerrahi işlemleri, sağlık sebebi ile yapılmadığı takdirde sigorta kapsamında sayılmıyor. Bu durumda operasyonların tüm masrafları hastalara ait oluyor.

Burun estetiği, yüz germe, meme büyütme gibi estetik operasyonların maliyetlerinin herkesin bütçesi için uygun olamayabileceğinden söz eden Dr. Ambarcıoğlu;

"Herkesin hayatında bir şekilde yerine getirmek durumunda olduğu bazı gereksinimler var. Bir ev satın almak, çocuğu üniversiteye göndermek, arabayı değiştirmek veya işi büyütmek gibi farklı pek çok ihtiyacın yanı sıra bir de estetik operasyon düşünüyorsanız ne yapacaksınız?” dedi.

Kişilerin artık ödeme davranışlarının değiştiğini ifade eden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, şunları ekledi;

"Estetik operasyonlar için hastalarımızın yeni ödeme seçenekleri arasında en çok banka kredisi kullandıklarını görüyoruz. Estetik ameliyatlar günümüzde her kesim insan tarafından talep ediliyor.

Doğum günü hediyesi olarak arkadaşlarının yaptırmak istediği operasyonu karşılayanlar var. Hatta sosyal medya aracılığı ile destek organize edip hayal ettiği estetik operasyon için yardım alanlara dahi şahit oluyoruz.”


Yayınlanma tarihi: 12/10/2021

-

Son Güncellenme: 28/10/2021

Başa Dön