Estetik Doktorları İçin Google Ads İpucu: Açılış Sayfalarınızı Optimize Edin


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Estetik Doktorları İçin Google Ads İpucu: Açılış Sayfalarınızı Optimize Edin

Şirketinizin Google Ads'de başarılı olması için, reklamlarınızı, ziyaretçileri hastaya dönüştürebilen en kaliteli açılış sayfalarına koymalısınız.

Bu basit bir kavram, ancak birçok pazarlamacının gözden kaçırdığı veya nasıl yapılacağını bilmediği bir kavram.

Peki bir açılış sayfasını etkili kılan nedir? Etkili bir açılış sayfası, kullanıcının en başta ne aradığıyla ilgili bilgileri sağlayan sayfadır; başka bir deyişle, reklamın kendisinin bir uzantısıdır.

Bu şekilde, kullanıcılar sitenizden ayrılmadan başlangıçta ilgilendikleri konuyu keşfetmeye devam edebilirler.

Net ve Göze Çarpan Bir Harekete Geçirici Mesaj Kullanın

call to actionKullanıcıların izlemesi gereken net bir yol olduğundan emin olun. Harekete geçirici mesaj düğmeniz sayfanın geri kalanından öne çıkmalı ve birisi tıkladığında ne olduğu açık olmalıdır (örneğin, "Şimdi Fiyat Al").

Alakalı İçerik

web sitesiAçılış sayfanızdaki içerik, yayınladığınız reklamları yansıtmalıdır. Reklamınız meme estetiği ile alakalıysa, burun estetiğini anlatan bir sayfaya bağlantı vermeyin. İnsanların kafası karışacak ve sitenizden çıkacaktır.

Yüksek Kaliteli Görseller Kullanın

görselAncak bu sadece görsel kalitesi değil, aynı zamanda görselin içeriğinizle alaka düzeyidir. İnsanların doğru yere geldiklerini anlamaları için doğru bir görsel seçin.

Hızlı Yüklendiğinden Emin Olun

web site hızıYavaş yüklenen bir sayfadan herkes anında çıkar, beklemez. Bu nedenle sayfanızın hızlı yükleme için optimize edildiğinden ve hem masaüstü hem de mobil cihazlarda hızlı yüklendiğinden emin olmalısınız.


Yayınlanma tarihi: 14/03/2023

-

Son Güncellenme: 14/03/2023

Başa Dön