En ilginç estetik operasyonlar


El çizgisini değiştiren de var, ayak parmağını küçülten de… Çok şaşıracağınız bu estetik operasyonlar içinden hangisi daha ilginç siz karar verin.

Gamze Estetiği

Yüzünde gamze olan insanları olmayanlara göre daha güzel bularak kendinde de gamze isteyenler için gamze estetiği tam size göre. Bilinmesi gereken en önemli şey, bu uygulamadan sonra yüzünüzün eski haline gelmeyeceğidir.

Geniş Baldırlar

Kas estetiğine bir anlamda benzeyen geniş baldır estetiğiyle spor yapmadan istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Silikon ekler sayesinde dolgun ve kaslı bir görünüme erişebilirsiniz.

Göbek Deliği

Göbek deliğinden memnun olmayarak görünüşünü değiştirmek isteyenler için artık bu mümkün. Göbek deliği estetikleri sayesinde isteğiniz görünüme kolayca ulaşabilirsiniz.

Saç Ekimi

Saç ekimi yalnızca kafa derisi üzerine değil vücudun bütün bölgelerine de uygulanabiliyor. Saç ve sakal ektirmek kadar karın altı ve göğüse ektirilen kıllarda oldukça rağbet görüyor.

Üst Dudak Kaldırma

Birçok kız tarafından rağbet gören kalkık üst dudak trendini üst dudak estetikleriyle güzel bir görünüme sokabilirsiniz. Dudak – burun arasındaki mesafeyi kısaltarak istediğiniz dudak görünümüne erişebilirsiniz.

Kirpik ve Kaş Ekimi



Son dönemlerde özellikle kaş bölgelerinde yapılan estetik operasyonlar hızla değer kazanıyor. Gür ve ipeksi kaş ve kirpiklere erişmek isteyenler için bu operasyonlar iyi birer seçenek olabilir.

El Çizgilerini Değiştirme

Feng Shui inanışına göre avuç içinde yer alan çizgiler bizlerin yaşam enerjisini anlatır. Cerrahlar bu durumlar için yeni çözüm arayışlarına girerek çizgi estetiğini geliştirmişlerdir.

Cerrahi Ses

Ses tonunuzu istediğiniz gibi bir ses haline getirmek istiyorsanız cerrahi ses estetikleriyle bu olası bir çözüm haline geldi. Gırtlak bölümünde yapılan oynama ve eklemeler sayesinde sesinize istediğiniz şekilde ayarlamalar verebilirsiniz.

Kas Estetikleri

Spor salonlarında harcayacak vaktiniz yoksa ve kaslı bir görünüm istiyorsanız çözümü kas estetiği olmaktır. Kas estetikleri sayesinde gerçekten kaslarınız varmış gibi görünebilir.

Ayak Parmakları Kısaltma

Güzellik uğruna yapılan en büyük çılgınlıklardan biri de ayak parmaklarını estetik yöntemiyle kısalttırmaktır. Çıkık kemikler ve varisli dokular, çoğu zaman topuklu ayakkabı giyilmesine olanak vermez. Bu durumda ayak parmaklarının kısaltılması iyi bir seçenek olabilir.

Yağların Yerini Değiştirme

Cerrahların belirli araştırma sonuçlarına göre vücudun belirli bir noktasından alınan yağlar diğer bir bölgeye taşınabilmektedir. Bu sayede silikon implantlar ortadan kalkarak daha zararsız bir hale geldi.


Yayınlanma tarihi: 10/05/2018

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön