Estetik Ameliyatların Yeniden Yarattığı Emina Jahovic…


Bahar Özbal tarafından yazılmıştır.

Estetik Ameliyatların Yeniden Yarattığı Emina Jahovic…

Mustafa Sandal ile yaptığı evlilikle tanınan, Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic tam bir estetik ameliyat tutkunu desek sanırım abartmış olmayız.

15 Ocak 1982 doğumlu Emina Jahovic’in yıllar içindeki değişimi dudak ısıtıyor.

Burnu, dişleri, kaşları, yanakları, çene kontürü… İki fotoğrafa bakıp da bir dolu farkı fark etmemek mümkün değil…

Uzun boyu, düzgün fiziği ve 10 parmağında 10 marifeti ile Emina Jahovic sadece yüzü üzerinde oynamamış elbette. 2 çocuk annesi Emina Jahovic’in meme ameliyatı da yaptırdığı biliniyor.

Estetikli Emina Jahovic’in Şaşırtan Evrimi...

Emina değişimiEmina Jahovic’in yıllar içindeki değişiminde Türkiye’nin tanınmış estetik cerrahlarının katkısı kadar yurtdışından da hekimlerin dokunuşları var.

Emina Jahovic’in estetik süreci burun ameliyatı ile başlamış. Sırbistan da basketbol oynarken kırılan burnu için ilk kez bıçak altına yatan güzel şarkıcı, sağlık kazanmak için çıktığı yolda estetik kaygılarına da çözüm bulmuş.

Burun ameliyatlarında birden çok kez bıçak altına yatmaktan çekinmeyen Emina Jahovic, önceleri sağlık sonrasında estetik amaçlı burun estetiği ameliyatı yaptırdığı biliniyor.

Yuvarlak yüz hattından bişektomi bilinen diğer adıyla Angelina Jolie yanakları ile kurtulan Emina’nın yüzünün pek çok noktasına dolgu yaptırdığı da kolaylıkla gözlemlenebiliyor.

Dudak dolgusu ile belirgin dudak kontürü (çerçevesi) ve daha hacimli dudaklar yaratılırken; çene ucuna yapılan dolgu enjeksiyonuyla yüze daha uzun ve ince bir görünüm tasarlanmış.

Elmacık kemikleri yine dolgu ile daha belirgin hale getirilmiş. Çoklu burun ameliyatlarında yaşanabilen sorunlardan olan burun ucu düşmesi sorununa çözüm mü bilinmez ama burun ucunda da burun ucu estetiği uygulanmış.

Kaş-Göz Gerisi Söz…

Emina'nın kaşı gözüKaş tasarımı ve badem göz estetiği ile göz bölgesinde de anlam bütünlüğü yakalanan Emina Jahovic, bir bakanın bir daha dönüp baktığı estetik dokunuşlu güzel yüzüyle dikkat çekiyor.

Şarkıcı, besteci ve dansçı kimliğinin yanı sıra Lale Devri dizisiyle kısa süreli bir oyunculuk deneyimi de bulunan Emina Jahovic  şimdilerde bir TV programında jüri üyeliği de yapmakta.

Anne Estetiği Mi Meme Büyütme Mi?

Emina'nın değişimiÖzellikle birden çok gebelik yaşayan kişilerin en sık karşılaştıkları sorunlardan olan meme dokusunda gözlemlenen bozulma sonrasında meme büyütme ameliyatları ya da hamilelik ve doğum nedeniyle oluşan vücut deformasyonlarının giderilmesi " Anne Estetiği” (Mommy Make Over) ameliyatlarını tercih etmek mümkündür.

2 çocuk annesi Emina Jahovic de hamilelik ve emzirmeye bağlı meme hacim kayıplarını gidermek amacıyla meme büyütme ameliyatı da geçirmiş.


Yayınlanma tarihi: 29/06/2018

-

Son Güncellenme: 24/11/2023

Başa Dön