Dünyanın En İyi 100 Doktorundan Biri Seçildi

Saç Ekimi

Selin Sezgin tarafından yazılmış, Dr. Muhammet Özgehan tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Dünyanın En İyi 100 Doktorundan Biri Seçildi

Doktorların Seçimi Derneği (Doctor’s Choice Awards Association) tarafından düzenlenen oylamada yer alan Dr. Muhammet Özgehan, 2020 senesinde tüm dünyada “En İyi 100 Doktor” sıralamasına girdi ve Türkiye’den seçilen tek Türk doktoru oldu.

Dr. Muhammet Özgehan, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Doktorların Seçimi Derneği'nin her yıl hekimlerin oylarıyla seçtiği, ‘'En iyi 100 Doktor 2020'' listesine girdi. Özgehan, 2002 yılında saç dökülmesi, saç hastalıkları ve saç ekimi cerrahisi alanlarında çalışmaya başladı.

2015 yılında Tripaesthetic markasını kuran Dr. Muhammet Özgehan, aynı zamanda Trichology (Saç ve Saçlı Deri Hastalıkları) Derneğinin de kurucu başkanı.

“Saç Ekimi Konusunda Dünyadaki En İyi Ülkeyiz”

dr muhammet özgehan

Tüm Dünya'daki meslektaşlarının oylarıyla seçilerek bu ödüle layık görülmenin kendisini çok gururlandırdığını dile getiren Dr. Muhammet Özgehan; “2020 yılında Doctor's Choice Awards'tan yani Amerika'da doktorlara puan veren örgütten ilk 100 doktor arasında yer almak ülkemizin saç ekim cerrahisinde dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olduğunu da göstermiş oldu.

Doctor's Choice Awards ödülünü almak bize şunu kazandıracak; ülkemizden bir markanın daha çıkması gerekiyor. Biz saç ekimi alanında dünyadaki en iyi ülkeyiz. Çok iyi doktor markalarına da sahibiz. Bu markalarımız arttıkça uluslararası tercih ve bilinirliğimiz de artacak. Bu da bizim sağlık turizmi alanında ve pazarında önemli bir yer almamızı sağlayacak.

Tüm Türk doktor arkadaşlara da uluslararası yarışmalara katılarak yeni marka değerleri oluşturmaları için önerilerde bulunuyorum” dedi. 

“Türkiye'de Çok İyi Saç Ekim Uzmanları Var”

dr. muhammet özgehan

Hastalarında %95'e yakın başarı oranı elde ettiklerini saöyleyen Dr. Muhammet Özgehan şunları ekledi; “Dünya ülkelerine nazaran uygun fiyat politikamızla da yurt dışı hastalarını cezbediyoruz. FUE ve DHI yöntemleriyle saç ekimi gerçekleştiriyoruz. Sakal ve vücut kıllarından donör toplayarak en imkansız görülen saçlarda da başarılı sonuçlar alıyoruz, böylelikle daha gür ve daha doğal saçlar elde ediyoruz.

Ayrıca PRP tedavisi ile saç ekimi ameliyatlarında en yüksek oranda verim alınmasını sağlıyoruz. Estetik bir müdahale olarak kabul edilen saç ekimi, ülkemizin en iddialı olduğu alan olarak gösteriliyor. Saç ekim sektörü, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Türkiye'de çok iyi saç ekim uzmanları var ve hepsi de birbirinden başarılı. Ülkemiz sektörü daha da domine ediyor.”

“Saç Ekimi Doktor Denetiminde Yapılmalı”

dr muhammet özgehan ekibi

Dr. Muhammet Özgehan, saç ektirmek isteyen hastaların ekim yeri olarak hastane veya cerrahi uygulama yapılabilen klinikler seçmesini ve ekimin doktor denetiminde olmasına önem vermeleri gerektiğini vurgu yaptı.

Özgehan; “Rezidans ve apartman katlarında birçok merkez var ama bize gelen 2.seans hastaların çoğu önceki ekimle alakalı muhatap bulamıyorlar. Bu yüzden kliniklerin kurumsal olması önemli.”

Dr. Muhammet Özgehan'ın 2015 yılında Ankara'da kurduğu Tripaaesthetic Saç Ekim Merkezi’nde her  biri eğitimli ve alanında tecrübeli bir ekip görev yapıyor. Yılda yaklaşık yarım milyon danışanın saç ekimi için geldiği Türkiye'de, FUE teknolojisi tekniği ile ekim yapan Dr. Muhammet Özgehan, bu kişilerin tercih ettiği ilk adresler arasında yer alıyor.

Yayınlanma tarihi: 01/07/2021

-

Son Güncellenme: 05/08/2022

Başa Dön