Dr. Ufuk Alatekin Akademi Mezunları Diplomalarını Aldı


Dr. Ufuk Alatekin tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Dr. Ufuk Alatekin Akademi Mezunları Diplomalarını Aldı

2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Ufuk Alatekin, mezun olduktan sonra Amerikan Academy of Aesthetic Medicine/ Medical Aesthetic bölümünü bitirdi ve sonrasında da bilgilerini ve tecrübelerini aktarabilmek ve sektöre yeni uzmanlar kazandırmak amacıyla 2013 yılında Dr. Ufuk Alatekin Akademi’yi kurdu.

Geçtiğimiz günlerde akademinin öğrencileri, uzman eğitmenler ve doktorlardan aldıkları eğitim sürecini tamamlayıp, diplomalarını aldılar.

Dr. Ufuk Alatekin Akademi Mezunları

Dr. Ufuk Alatekin Akademi; hem teorik hem de uygulamalı eğitimi birleştiren bir eğitim sürecinin sonunda profesyonel uzmanlar kazandırmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi 2021 yılında da mezun olmaya hak kazanan öğrencilerine MEB onaylı sertifikalarını verdi.

 

Güzellik Ve Estetik

Dr. Ufuk Alatekin Akademi

Dr. Ufuk Alatekin Akademi’de öğrencilere, üst düzet tıbbi imkanlarla teorik bilginin yanı sıra pratik bilgiler de veriliyor. Güzellik ve estetik alanında eğitim alan öğrenciler aynı zamanda klinikte staj yaparak öğrendiklerini pekiştirme imkanı da buluyorlar.
 

Ücretsiz Eğitim ve Burs İmkanı

güzelliğe değer katanlar

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Dr. Ufuk Alatekin, 21 Haziran’da gerçekleşecek olan “Güzelliğe Değer Katanlar” ödül töreninden elde edilecek gelir ile Kadın Sığınma Evleri ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan gelen öğrencilere burs imkanı sağlanacak.


Yayınlanma tarihi: 04/06/2021

-

Son Güncellenme: 22/10/2021

Başa Dön