Doktor, estetik hastalarına arabada servis veriyor


ABD Miami'de estetik işlemler garaja taşındı. Hastalar araçlarından inmeden fast food restoranına gitmiş gibi ‘botoks’ yaptırıyor. Hastalar en çok maske takınca açıkta kalan bölgelerine işlem istiyor.



İşlemi yapan ünlü estetik doktoru Michael Salzhauer, “Bu konsept aklıma antikor testimi yaptırırken geldi” dedi. Hastalar 1 tüp botoks için 600 dolar (4 bin lira) ödüyor.

Corona virüsten 112 bin kişinin öldüğü ABD’de estetik klinikler 2 aydır kapalıydı. Florida’da klinikler kısmi hizmete açılmıştı. Ancak hastalar güvenlik korkusundan gitmiyordu. 

Miami’nin ünlü estetik cerrahlarından Michael Salzhauer, kliniğini garaja taşıdı. Burada araçlarıyla gelen hastalarına koltuklarından inmeden botoks ve dolgu gibi işlemler yapmaya başladı.
 

"Maskeler göz kenarlarını ve alnı kapatmıyor"

Dr. Salzhauer, gelen araçlardaki kişileri garaja almadan ateşlerini termal kamera ile ölçüyor. Hastalar, bir tüp botoksu 600 dolara yaptırıyor. Dr. Salzhauer, önümüzdeki ay boyunca her günün dolduğunu söyledi. Hastalardan Arman Ohevshalom, “Maskeler yüzün üst kısmını, göz kenarları ve alnı kapatmıyor. Buradaki kırışıklıklar yaşı ele veriyor. Onun için geldim” dedi.


Yayınlanma tarihi: 08/06/2020

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön