Diş Tedavilerinin Favori Şehri Antalya

Gülüş Tasarımı

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Baron Dental Clinic tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Diş Tedavilerinin Favori Şehri Antalya

Antalya denilince aklımıza her zaman deniz, kum, güneş, muhteşem doğası ve eğlence merkezleri geliyor.

Fakat son zamanlarda yükselişe geçen bir başka özelliği ise, sağlık turizmi ve en fazla da diş hekimliği uygulamaları…

Alınan yüksek düzey tedbirler sayesinde özellikle yabancı hastaların yeni tip koronavirüs sürecinde güvenerek geldikleri Antalya, estetik diş hekimliği konusunda dünya standartlarında tedavi imkanı sağlıyor.

Yabancı Hasta Antalya’yı Tercih Ediyor

turistTurizmin başkenti olarak anılan Antalya, artık estetik diş hekimliğinde adı ilk sıralarda anılmaya başlandı.

Özellikle Avrupa, Doğu Avrupa ve Kuzey Avrupa hastalarının akınına uğrayan şehirde, en fazla diş implant tedavisi, diş beyazlatma, gülüş tasarımı gibi, estetik diş hekimliğinin lokomotif uygulamaları tercih ediliyor.
Baron Dental Clinic whatsapp

Beklemeden Tedavilerini Oluyorlar

diş tedavisiAvrupa’da diş hekimliği tedavileri için oldukça fazla bekleme yaşanması ve buna ek olarak fiyatların pahalılığı, hastaların Antalya’yı tercih etmesine neden oluyor.

Kendi ülkesindeyken başlayan tedavi yolculuğu, ana dilinde hizmet veren asistanların yardımıyla, havalimanı karşılama, otel transfer, diş tedavisi ve şehir turları gibi paketleri içeriyor.

Proaktif ve Bütünsel Yaklaşım

beautiful smileDiş tedavisinin tüm vücut sağlığının önemli bir parçası olduğunun bilinci ve felsefesiyle, bir parçada yapılan her değişikliğin bütünü etkilediğini bilerek, bütünsel tıbbı benimseyen Antalya diş tedavileri doktorları ve klinikleri, ayrıca, yabancı hastayı motive ettiği için şehir gezileri planlaması da yaparak, proaktif bir yaklaşım sunuyorlar.

Antalya'da birçok farklı turistik ve sağlıklı yaşam aktivitesi ile hastaların zihinsel stresten uzaklaştırmalarına yardımcı oluyorlar.

Antalya diş kliniklerinde son teknoloji ekipmanlar ve sertifikalı implant diş hekimleri, gülüş estetiği ve diğer tüm diş tedavilerinde olduğu gibi dikkatli bir tedavi süreci ile hastalarla bireysel olarak ilgileniliyor ve tedavi sonrası takipleri sağlanıyor.


Yayınlanma tarihi: 25/02/2022

-

Son Güncellenme: 21/06/2022

Başa Dön