Yaşı Olmayan Güzellik İçin: Dermapen

Dermapen

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Uzm. Dr. Zahide Eriş tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yaşı Olmayan Güzellik İçin: Dermapen

Olumsuz hava koşulları, yanlış beslenme, stres, yaş ve güneş ışınları… Hepsi cildimizin zamanla sağlıksız ve bakımsız görünmesine neden oluyor.

Ancak tüm bu olumsuz etkilerden korunmak ve hatta durdurmak mümkün. Nasıl mı? Tabii ki cildine özen göstererek ve özel bakım rutinleri uygulayarak.

Son dönemlerde oldukça revaçta olan dermapen işlemi de bunlardan biri.

Yazımızda “Dermapen nedir?”, “Dermapen ne işe yarar?”, “Dermapen nasıl yapılır?” gibi soruların yanıtlarını alabilir ve Uzm. Dr. Zahide Eriş’in uygulama hakkında verdiği bilgiler doğrultusunda dermapen uygulaması ve faydaları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Zahide Eris, MD
“Yaşlanma önlenemez bir süreç. Hepimiz yaşlanıyor ve güzel yaşlanmak istiyoruz. Bunun için de elimizdeki en güçlü silahlardan biri de dermapen.

Güvenle kullandığımız bir uygulama olan dermapen mikro iğneler yardımıyla yapılıyor. Mikro iğneler ile yapılan bu işlem kolay, güvenli ve acısızdır.”

Dermapen Etkisiyle Doğal ve Can Alıcı Güzellik Mümkün

doğal güzellik“Güzel, aydınlanmış ve daha genç görünen bir cilt için uygulanan dermapen ameliyatsız bir tedavi yöntemidir.

Cildinizin geleceğini yeniden programlayan bu uygulama sayesinde daha genç ve bakımlı görünen bir cilde kavuşmanız mümkün.

Cildinize tazelik kazandıracak bu işlem uygulanırken cildinizin sağlığı adına tüm detaylar düşünülüyor ve cildinizin üst tabakası iğneleme yöntemi ile korunuyor.

Ardından işlemin asıl uygulaması olan dermapen ile cilt üzerindeki hasar görmüş mikro kanallar onarılıyor.

İşlem bittiğinde ve cildiniz 1 ya da 2 gün sonra kendine geldiğinde dermapen öncesi sonrası haliniz göz kamaştırıyor.”

Kısa Bir Uygulama İle Cildinizi Temize Çekin

cilt yenilenmesiCildi lekelerden arındırmak ve sıkılaştırarak canlı bir görünüm sağlamak bu uygulamanın yapabileceklerinin sadece bir kısmı diyebilirim.

Öncelikle işlem anında ve sonrasında herhangi bir acı hissetmeyeceğinizi de eklemek isterim. Uygulama aşamasına gelince; ilk olarak cildiniz makyaj, krem, yağ ve kirden derinlemesine arındırılıyor.

Ardından uygulama yapılacak bölgeye PRP, saf hyaluronik asit ya da mezoterapi solüsyonları sürülüyor. İşleme hazır olan cildinizde çok sayıda mikro kanal açılıyor ve bu kanallara cildinize güzellik sunan iğneleme işlemi yapılıyor.

Uygulama yaklaşık 30 ile 40 dakika sürüyor. Yani manikür ve pedikür yaptırmakla hemen hemen aynı süreyi ayırmış oluyorsunuz.

ABD’de sıklıkla kullanılan dermapen makinesi ile yapılan bu uygulama en iyi cilt bakım tedavisi olarak kabul edilmiştir.

Cildin üst tabakasına zarar vermeyen bir uygulama olarak dikkat çeken bu işlem “Dermapen yaptırdım!” demenize gerek kalmadan fark edilmenizi sağlıyor.

Bu bakımdan, dermapen uygulaması için son derece etkili bir cilt bakım yöntemi desem, sanıyorum ki yanlış olmaz.

Dermapen İle Tepeden Tırnağa Yenilenin

dermapen ve ciltCildinizde sihirli bir etki yaratan dermapen uygulaması hemen hemen her bölge özelinde uygulanabiliyor. Bu bölgeler:

  • Alın ve saçlı deri

  • Yüz

  • Göz altı torbaları

  • Kaş

  • Kaz ayağı

  • Yanak bölgesi

  • Üst dudak

  • Çene

  • Boyun

  • El ve kol içleri

Uygulamanın Sunduğu Mucizeler

dermapen mucizesiUygulamanın sunduğu faydaları öğrenmek adına dermapen yaptıranların yorumlarını ve değerlendirmelerinden bahsetmekte fayda var.

Hiçbir yan etki göstermeyen ve iz bırakmayan bir uygulama olduğunu söyleyebilirim…

  • Sivilce izlerinde azalma

  • Ciltteki kırışıklıklarda hafifleme

  • Güneş lekelerini yok etme

  • Geniş gözenekleri daraltma

  • Ciltteki çatlakları kontrol altına alma

  • Göz çevresini aydınlatma

  • Dekolte ve boyun bölgesini göz alıcı bir hale getirme

Dermapen Sonrasında Bunlara Dikkat

dermapen öncesi sonrasıUygulama sonrasında cildinizde hafif kızarıklık ve yanma hissi oluşabilir. Sakın panik olmayın bu oldukça normal bir durum.

Bu süreçte iyileşmeyi sağlamak adına dermapen sonrası kullanılan kremler ile cildinize bol bol destek uygulamalı ve cildinizi güneşten korumalısınız.

1 ya da 2 gün içinde dermapen sonrası kabuklanma görülebilir. Bu kabuklanmaların kendi kendine geçeceğinden emin olabilirsiniz.

İyileşme sürecinin kısa olduğunu ve cildin kendini hızlı bir şekilde toparladığı söyleyebilirim. Bu nedenle endişe duymayın, özel kremlerle cildinizi destekleyin ve bol bol su tüketin.

Canlı ve ışıl ışıl bir cilt sizi bekliyor.


Yayınlanma tarihi: 27/03/2023

-

Son Güncellenme: 27/03/2023

Başa Dön