Comfort Zone Surgery ile dünya daha çok estetik olacak


2010 yılından beri dünya genelinde estetik turizminin VIP hizmet veren şirketler arasında bulunan Comfort Zone Surgery hakkında ayrıntılı bilgiyi TGRT Haber'den sizin için derledik: 

Markanın kurucusu ve sahibi Engin Yeşilırmak “Misafirlerimizin istediği estetik operasyonları gerçekleştirmek üzere hizmet verdiğimiz İngiltere, Fransa, İsveç, Norveç, Dubai ve Amerika’nın seçkin estetik merkezlerinde gerçekleştirmelerine olanak sağlamaktayız. Dünya Zone Surgery ile daha estetik olacak misyonuyla gerçekleştirdiğimiz birinci sınıf hizmetlerimizle bu sektörde saygın bir konumdayız.” diyerek şirket hakkında açıklamalarda bulundu.

Şirketimiz, sahip olduğu müşteri portföyü sayesinde sahip olduğu satın alma gücünün de etkisiyle her şey dâhil paketlerinde sabit fiyatlı ve kaliteli estetik cerrahi sunmaktadır. Şirketin kurucusu olan Engin Yeşilırmak, “Comfort Zone Surgery olarak dünyanın her yerinden gelen ve estetik cerrahi için bizim sunduğumuz hizmetlerden yararlanmak isteyen değerli misafirlerimizin karşılanmasından uğurlanmasına kadar her türlü gereksiniminde VIP asistan olarak yanlarında olmaktayız." dedi.

Tüm bu işlemler hasta hakları gereği gizlilik içinde ve en üst kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

Dünya üzerinde tanınmış olan ve ya sıradan insanların zaman zaman estetik müdahalelere ihtiyacı olabilmektedir. Firma olarak bize danışan ve hizmetlerimizden yararlanmak isteyen misafirlerimiz için önceden belirlemiş olduğumuz kriterlerde, üst düzey hizmeti verebilecek olan sağlık kuruluşları ile anlaşmamız bulunmaktadır. Estetik operasyonlar konusundaki bu hizmetlerimiz için şimdilik 6 ülkede faal olan şubelerimizin sayısında gelecek yıldan itibaren çok daha fazla artış amaçlamaktayız.” diyerek gelecek planları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Vücut bölgesinde olan her türlü estetik girişim için anlaşmalı olduğu kurumlarda hizmet veren Comfort Zone Surgery, her şey dâhil paketlerine transfer ve üst düzey konaklama hizmetlerini de dâhil etmektedir. Bu bağlamda gerçekleştirmek üzere hazırladığı paketlerinde meme cerrahisi, burun estetiği, karın germe ameliyatı, liposaction, saç ekimi, diş estetiği, kaş estetiği yüz gerdirme, kalça kaldırma, silikon vb. akla gelebilecek her türlü estetik ve cerrahi girişimler mevcuttur. Kişinin isteğine ve bütçesine göre de yeni bir paket oluşturulabilmektedir.

Son dönemin en gözde turizm çeşitlerinden biri olan sağlık turizminin en fazla gelir getiren kısmı da estetik cerrahi turizmi olarak yükselişte olan kısımdır. Bu alandaki açığın en kısa sürede kapatılmasına katkıda bulunmak adına, Comfort Zone Surgery firma olarak üzerine düşeni yapmak için dünyanın pek çok ülkesinde irtibat büroları kurmayı planlamıştır


Yayınlanma tarihi: 30/11/2020

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön