Chanelle Hayes, 8 Saatlik Süren Saç Ekimi Ameliyatını Anlattı

Saç Ekimi
Saç Ekimi tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Chanelle Hayes, 8 Saatlik Süren Saç Ekimi Ameliyatını Anlattı

34 yaşındaki eski Big Brother yıldızı, 8 saat süren bir saç ekimi operasyonu geçirdi. Spor salonundan çıkarken çekilen fotoğraflarda seyrekleşen saçlarını görünce bu saç ekimi operasyonuna karar verdiğini açıkladı.

İlerleyen saç çizgisini fark eden yıldız, bu durumu gazetecilerden sürekli saklamayı becermişti. Fakat sonra bir gün yakalanınca artık saç ekimi zamanının geldiğine karar verdi.

Kadınlar Erkeklerden Daha Fazla Etkileniyor

hair transplant for femaleErkeklerin saçlarının dökülmesi doğal karşılanırken, kadınlarda tam tersi olduğunu söyleyen Big Brother yıldızı, “Ertesi gün fotoğraflarım yayınlandığında kalbim sıkıştı.

Tek görebildiğim saçlarımın ne kadar ince olduğu ve azalan saç çizgimdi.

“Çok kötü hissettim ve bu yüzden en az bir hafta spor salonuna geri dönmedim. Sonunda kendimden nefret ettim, bu gerçekten güvenimi zedeledi.'

Fotoğraflar yayınlandıktan sonra aldığı 'aşağılık' troller nedeniyle sosyal medyada insanları engellemek zorunda kaldığını da sözlerine ekledi. 

Bu durum Chanelle'in hayatının o kadar fazla etkilemeye başladı ki, saç çizgisinin ortaya çıkacağı korkusuyla bazen evden çıkmıyordu.

Böyle Devam Edemezdim

Chanelle Hayes's hair transplant before and afterAyrıca, artık böyle devam edemeyeceği noktaya geldiğinde saç ekimi doktoru aramaya başladı.

18 aylık bir araştırmadan sonra Manchester'daki bir merkeze 7.000 £ 'a saç ekimi yaptırdı.

Sekiz saatlik prosedürünün 'tamamen buna değdiğini' ve kendine olan güvenini geri kazanıldığını söyledi. 


Yayınlanma tarihi: 04/03/2022

-

Son Güncellenme: 09/11/2023

Başa Dön