Buse Narcı Göz Rengini Ameliyatla Değiştirdi mi?


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Buse Narcı Göz Rengini Ameliyatla Değiştirdi mi?

Türk Malı dizisindeki rolü ile tanınan Buse Narcı'nın koyu kahverengi olan gözlerini, operasyonla maviye çevirdiği iddia edildi.
buse narcı
1993 doğumlu genç oyuncunun eskiye ait kahverengi gözlü fotoğrafları yayınlandı. Benzer iddialar daha önce de gündeme gelmiş ancak kendisi yine yalanlamıştı.

Doğuştan Mavi Gözlü Olduğunu Söylüyor

buse narcı
'Duymayan Kalmasın' isimli magazin programında verilen habere göre, konusu her açıldığında gözlerinin mavi renk olduğunu söyleyen Buse Narcı'nın istediği göz rengi için operasyon geçirdiği belirtildi.

Göz irisine yapay renk verme yöntemiyle ameliyat olan Narcı, doğuştan kahverengi olan gözlerini maviye döndürdü.

Güzel oyuncunun henüz 18 yaşındayken katıldığı yarışma programında gözlerinin renkli olmaması dikkat çekti.

Dünyada Popülermiş

buse narcı
Oyuncu Buse Narcı'nın yaptırdığı iddia edilen ameliyat dünyada oldukça revaçta. İşlem, özel frekansta çalışan lazer ışınları ile irisin üst katmanındaki kahverengi pigmentlerin yol edilmesi şeklinde gerçekleşiyor. 20 saniyede yok ediyor.

20 saniye süren uygulamadan sonraki 2-3 haftalık süre sonunda göz tamamen maviye dönüşüyor.

Sadece kahverengiden maviye dönüşümlerde uygulanan bu işlemin geri dönüşümü yok. Çünkü kahverengi dokunun yeniden oluşabilmesi mümkün olmuyor.

Benzer iddialar daha önce de gündeme gelmiş Narcı "Gözlerim implant değil. Sanırım insanlar farklı tiplere alışık değil, öyle bir şey gördükleri zaman kusur arıyorlar" demişti.


Yayınlanma tarihi: 04/10/2017

-

Son Güncellenme: 25/11/2021

Başa Dön