Burcu Esmersoy Estetik İddiasına Yanıt Verdi

Fransız Askısı
Fransız Askısı tedavisinde öne çıkan merkezler

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Burcu Esmersoy Estetik İddiasına Yanıt Verdi

Ünlü TV ve program sunucusu Burcu Esmersoy, estetik yaptırdığı ile ilgili çıkan haberlere Instagram hesabında yayınladığı bir video ile cevap verdi.

“Yüzünü Astırdı Diye Konuşuyormuşsunuz”

burcu esmersoy
Ülkemizde oldukça popülerleşen Instagram uygulamasının sıkı kullanıcılarından olan Burcu Esmersoy, estetik yorumlarıyla ilgili konuştu.

Ameliyatsız yüz germe uygulamalarının en çok tercih edilenlerinden biri olan 'Fransız Askısı' işlemini yaptırdığı iddiaları ortaya atılınca duruma kayıtsız kalamayan Esmersoy, bir video çekerek açıklama yaptı.

45 yaşındaki güzel sunucu, Instagram hikayede paylaştığı videoda; "Okul kapılarında 'Yüzünü astırdı' falan diye konuşuyormuşsunuz…

Göz kapağı operasyonu var sadece bir de ulterapi var. Zaten sabit storilerimde bunları anlatıyorum. Böyle şeyler yapmayın olur mu?" ifadelerini kullandı.

Yaptırdığım Şeyleri Zaten Paylaşıyorum

burcu esmersoy
Burcu Esmersoy, sözlerine şöyle devam etti;

“Ben bu arada bunları neden söylüyorum; normalde yaptırdığım şeyleri gönül rahatlığı ile anlatıyorum. Siz de biliyorsunuz. Hatta cilt bakımımı bile makyajsız, filtresiz çekiyorum. Gereksiz yani, olsa söylerim diyorum.”

Burcu Esmersoy Göz Kapağı Estetiğini İtiraf Etti

Sosyal medya takipçilerini uyarmayı da ihmal etmeyen Burcu; " 'Biz kendisinin yüzüne şöyle bir işlem yaptık' diye konuşan insanlar vardır belki, inanmayın.

Ben kesin paylaşıyorum zaten. Yüzüme bir şey yaptırdıysam dişimi bile kime yaptırıyorsam paylaşıyorum. Ben paylaşmadıysam tanımıyorumdur. Bunun garantisini verebilirim." dedi.


Yayınlanma tarihi: 23/11/2021

-

Son Güncellenme: 05/09/2023

Başa Dön