Brad Pitt’ten Cinsiyetsiz Cilt Bakım Serisi

Cilt Bakımı

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Brad Pitt’ten Cinsiyetsiz Cilt Bakım Serisi

58 yaşındaki ünlü aktör Brad Pitt, bilimle doğayı buluşturan cinsiyetsiz cilt bakımı ürünleri serisi Le Domaine'i piyasaya sürdü.

Le Domaine Projesi Nasıl Ortaya Çıktı?

le domaineBrad Pitt cinsiyetsiz cilt bakım serisi hakkında şunları söylüyor: “O kadar uzun zamandır konuşuyorduk ki, nasıl başladığını şimdi hatırlamıyorum.

Araştırmak istediğimiz bir şey olarak üzüm kabuklarının sağlık özelliklerini okuduğumu hatırlıyorum. Burada zeytinyağı, yer mantarı ve bal yapıyoruz. Temeli burada başladı. Aslına bakarsanız delilik bu!”

Le Domaine’nin Farkı Nedir?

Brad PittLe Domaine serisi daha köklü markalar tarafından uzun süredir çıkarılan üzüm bazlı antioksidanların tanıdık hikayesine dayanan bir konsepte sahip. Diğer markalardan farklı olarak Le Domaine bilime kendi tarzında yaklaşıyor.

Dünyanın önde gelen şarap ve insan sağlığı uzmanlarından biri olan Bordeaux Üniversitesi Şarap Bilimi Profesörü Pierre-Louis Teissedre'yi, ailesinin kendi arazilerinde yetiştirdiği 13 üzüm çeşidinden hangisinin seçilmesi gerektiği konusunda görevlendirdi.

Uzun süren çalışmalar sonucunca en etkili antioksidan seçimi yapıldı ve serinin içine eklendi.

Serum, Krem, Sıvı Krem ve Temizleme Sütü Var

Le Domaine ürünleri15 yıldan uzun bir süre önce başlayan çalışmalar Le Domaine'in Serum, Krem, Sıvı Krem ve Temizleme Emülsiyonundaki özel bir molekül olan ve Grenache üzümlerinin tohumlarından elde edilen güçlü özellikleri birleştirildi.

Kolajeni parçalayabilen oksidatif strese karşı güçlü bir panzehir görevi gören ve yaşlanmanın sayısız fiziksel belirtisine katkıda bulunan Syrah ve Mourvedre üzümlerinin kabuğu kullanıldı.

Ayrıca küçük çocuklarda yaşlanmayı hızlandıran son derece nadir bir genetik bozukluk olan progeria alanında önde gelen bir bilim insanı olan Profesör Nicolas Lévy, proje için ek bilgiler sağladı.


Yayınlanma tarihi: 23/09/2022

-

Son Güncellenme: 23/09/2022

Başa Dön