Bizden Haberler: New Me Olarak 500 Bin Dolar Yatırım Aldık


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Bizden Haberler: New Me Olarak 500 Bin Dolar Yatırım Aldık 

Estetik dikeyinde sınırötesi hastayı, hastane ve doktorlarla bir araya getiren pazaryeri New Me olarak aralarında Keiretsu Forum Türkiye, TRAngels melek yatırımcıları, Angel Effect, Alemşah Öztürk ve Claus Bollrath’ın da olduğu Türkiye’nin önde gelen yatırımcılardan 500 bin dolar yatırım almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 Bu önemli finansman desteği bizlere daha iyi bir teknoloji, daha zengin ve küresel içerikler ve daha mutlu paydaşlar yaratmak için planladığımız adımları hızlandıracak.

Her yıl katlanarak yükselen ivmesiyle, sağlık turizminin önemli bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Ülkemizi ziyaret eden sınırötesi hasta sayısının artmasıyla birlikte, dijital ortamda hastane ve doktorlara erişilebilir platform yaratmış olmak ve bunun desteklenmiş olması bizlere ayrıca bir azim veriyor.

5 Yıllık Pazar Deneyimi, Güçlü Bir Kadro ve Tamamen Küresel Bir Vizyon

newmeAralarında Keiretsu Forum Türkiye, TRAngels melek yatırımcıları, Angel Effect, Alemşah Öztürk ve Claus Bollrath’ın da olduğu yatırımcılardan aldığımız toplam 500 bin dolar yatırımla alakalı New Me Kurucusu ve CEO’su Ahmet Fırat; 

“5 yıllık pazar deneyimi, güçlü bir kadro ve tamamen küresel bir vizyonla 1 yıl önce estetik dikeyinde hayata geçirdiğimiz New Me, Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarının ve yatırım fonlarının güvenini kısa zamanda kazandı. Bu başarıya imza attığımız için gururluyuz” ifadesini kullandı.

Platformumuz, Doktorlarla Video Görüşme Olanağı da Sunuyor

new me pageNew Me üzerinden gelen yabancı sağlık turisti sayısı aylık %30 büyüyor. Saç ekimi başta olmak üzere, burun estetiği, liposuction, jinekomasti, meme estetiği gibi alanlarda yoğun talep olduğunu ifade eden Ahmet Fırat, “New Me kullanıcıları, tedavi ve sağlık kurumları hakkında diledikleri bilgiyi alabiliyor, tedavi ödemelerini online olarak gerçekleştirebiliyor ve bunu yaparken taksit imkanından yararlanabiliyor.

Üstelik platformumuz, doktorlarla video görüşme olanağı da sunuyor. Doğru tıbbi kurum ve doktorlarla doğru hastaları dijitalde eşleştiren ve sonra yüz yüze bir araya getiren bir pazaryeri olarak sağlık turizmi acentelerinden ayrışıyoruz” dedi.

New Me Aylık Brüt Ürün Değeri Dolar Bazında %50 Büyüyor

newme promiseAhmet Fırat, “New Me kullanıcıları, Türkiye’nin estetik dikeyindeki lider ve tek sağlık turizmi pazaryerinin tarafsızlığı, şeffaflığı, online ödeme çözümleri ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojileriyle ihtiyaç duydukları doktor ve kurumla eşleşe biliyor.

Ayrıca rezervasyon yaparken tıpkı bir seyahat planlar gibi otel, transfer, refakatçi, komplikasyon sigortası gibi üçüncü parti hizmetleri de New Me üzerinden satın alabiliyor.

Türkiye'nin en iyi estetik cerrahlarını ve hekimlerini, Türkiye'de sağlık turizmine ilgi duyan yerli ve yabancı hastalarla bir araya getiriyoruz" diye konuştu. 

Türkiye’nin Yanı Sıra Tayland Gibi Büyük 3 Pazarda da Lider Olmayı Hedefliyoruz

Newme“New Me'yi Alemşah Öztürk, Onur Candan, Claus Borrlath, Engin Yurdakul gibi alanında güçlü isimleri yönetim kurulumuza katarak  hayata geçirdik.

Sahaya ve pazara olan hakimiyetimiz ve sağlık turistlerine sunduğumuz olanaklarla hedefimiz, üç yıl içinde Türkiye’deki sağlık turizmi pastasından en az %5 pay alarak sektör liderliğimizi pekiştirmek ve küresel çapta sağlık turizmi pazaryerleri içinde ilk 5 pazaryerinden biri olmak.

Yeni yatırımdan aldığımız ivmeyle önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin yanı sıra Tayland gibi büyük 3 pazarda lider olmayı hedefliyoruz.” diyen Ahmet Fırat Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarından aldıkları yatırımı, pazar payı ve yurt dışı planlarını hızlandırmak için kullanacaklarını kaydetti.


Yayınlanma tarihi: 14/04/2023

-

Son Güncellenme: 07/11/2023

Başa Dön