Biraz Cildinizi Canlandırmaya Ne Dersiniz?

Botox

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Uzm. Dr. Berna Baygöl tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Biraz Cildinizi Canlandırmaya Ne Dersiniz?

Bu yıl biraz nazlansa da yaz geldi sayılır. Peki cildinizin durumu nasıl? Tüm kış kapalı bir şekilde kalan cildinizin mat, solgun ve parlamadığını söyleyenlerdenseniz, size güzel bir haberimiz var.

Yeni nesil gençlik iksiri olarak da geçen Aquashine BTX! Bu şahane tedaviyi Medikal Estetik Hekimi Uzm. Dr. Berna Baygöl anlatıyor:

“Tam da sizin söylediğiniz gibi yeni nesil gençlik iksiri Aquashine BTX, cilt tedavisi için yenilikçi bir üründür ve yaşlanma karşıtı terapide kapsamlı çözümler sunuyor.

Enjeksiyon yoluyla uyguluyoruz, hücre yenilenmesini aktif olarak uyarıyor, cildin yapısını iyileştiriyor.

Aquashine Botox Olarak da Söyleniyor

aquashine botoxAquashine botox olarak da geçen bu ürünü biraz daha anlayabilmek için yapısına bakalım.

Peptit kompleksi ciltteki kas aktivitesini stabilize eder, yüz kaslarının liflerini gevşeterek cildin pürüzsüzleşmesine neden olur.

Aquashine BTX’in içeriğindeki hyaluronik asit, cildi derinlemesine nemlendirir ve peptitlerin nüfuz etme kabiliyetini destekleyerek etkilerini uzatır.

Aslında Bir Çeşit Mezoterapi Ürünüdür

mezoterapiPreparat, klasik mezoterapi formunda uygulanır ve aslında zaten bir çeşit mezoterapi ürünü dersek hatalı bir ifade olmaz.

Tedavi öncesi cilt anestezik krem ​​ile uyuşturulur. İşlemden hemen sonra hafif şişlik görülebilir ve ciltte küçük morarmalar oluşabilir. Bu belirtiler birkaç gün içinde kaybolur.

İlk Tedaviden Sonra Hemen Değişim

cilt güzelliği2-3 hafta arayla 2 tedavi önerilir. İlk tedaviden sonra cilt gözle görülür şekilde pürüzsüzleşir ve parlaklığını geri kazanır.

Sonraki tedavi, peptid kompleksinin etkisini güçlendirerek kırışıklıkların gözle görülür şekilde azalmasına ve elastikiyetin artmasına neden olur.

Aquashine BTX’in Avantajları

aquashine before and after• Derideki kas liflerinin gevşetir ve cilde entegre olan kas liflerini taklit eder
• Rejenerasyon ve yenilenme. Uyarıcı peptitlerin aktif olarak yenilenmesi ve cildin hücreler arası boşluğunu doldurması sayesinde cildin yapısını ve yoğunluğunu iyileştirir,
• Canlandırma. Cildin hızlı nemlenmesini sağlayan, ayrıca peptitlerin yavaş salınım ve nüfuz etme yeteneğini destekleyen, etkilerini uzatan bir ürün.


Yayınlanma tarihi: 20/05/2022

-

Son Güncellenme: 15/09/2023

Başa Dön