Beyler Kışa Hazır Mısınız? İşte Size Özel 3 Medikal Uygulama

Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Beyler Kışa Hazır Mısınız? İşte Size Özel 3 Medikal Uygulama

Günümüz dünyasında erkekler arasında yeni akım, ameliyatsız estetik uygulamalar. Hiç kimse kızmasın zira erkekler estetik cerrahiye, ağrısı olur korkusuyla çok sıcak bakmazken, ameliyatsız uygulamalara daha çabuk yöneliyorlar.

Estetiğin beyaz yakalı erkeklere rekabet avantajı sağladığı da bir gerçek. Online toplantılara evrilen kurumsal hayat ise erkeklerin yüz ve bedenlerine daha fazla odaklanmalarını sağladı.

Hal böyle olunca, hazır yaz bitmiş ve kışa hazırlıkların da başladığı şu dönemde, erkeklerin yaptırabileceği, ağrısız, acısız, konforlu medikal uygulamaları Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat’a sorduk:
Gokce Haspolat
“Geçtiğimiz günlerde bir erkek hastamın söylediği ifadeyi aynen size aktarıyorum: “Bir Zoom görüşmesi sırasında yüzüme odaklandım.

Köşeli bir çenem ve keskin bir çene çizgimin olmadığını fark ettim ve bunun benim iletişimde bir adım geriden gelmeme neden oluyor. Güçlü bir ifadem yok ve bu iş hayatında çok önemli”.

Hastamın bahsettiği konu, tıpkı sizin de ifade ettiğiniz beyaz yakalıların bu rekabetçi iş dünyasında bir adım daha öne çıkma çabasından kaynaklanıyor.

İş dünyası ve erkekler hazır kışa hazırlanırken, üstelik ameliyatsız bir şekilde bazı medikal uygulamalardan faydalanarak, daha iyi görünebilirler.


Jawline- Çene Dolgusuerkeklerde jawline çenen dolgusu

Erkek hastalar da artık ünlülerin kemik yapılarının fotoğraflarını getirmeye başladılar. Ryan Reynolds'ın çenesi oldukça popüler. Amaç sadece daha güçlü bir görüntü elde etmek zira bir jawline erkeğin ifadesine muazzam bir katkı sağlar.

Kurduğu cümleleri, belirttiği fikirleri daha iyi vurgular. Ortalama yarım saat içinde iki yıla kadar kalıcılığı olan bir jawline çene hattı dolgusu uygulaması yaparak bu etkiyi sağlayabiliriz.


Brotox ve Dolgubrotox

Amerikan Plastik Cerrahlar Derneği'ne göre, son 20 yılda, Botox gibi kırışıklık önleyici formüller ve dolgu maddeleri gibi enjekte edilebilir maddeleri uygulatan erkeklerde %99'luk bir sıçrama oldu.

İngiliz Estetik Plastik Cerrahlar Derneği (BAAPS) tarafından 2019 yılında yayınlanan bir raporda, erkeklerin artık iyi, dinlenmiş ve enerjik görünmek istedikleri ortaya çıktı.

Yakın zamanda bir başka hastam bakın ne söyledi: “Yaşlı bireylerin unutulacağı yüksek teknoloji ve start-up dünyasında çalışıyorum. Ben sadece dış görünüşümü içsel bakış açımla uyumlu hale getirmek istiyorum” o kadar güzel bir ifade ki bu aslında.

Burada vazgeçilmez uygulamamız botoks namı diğer erkeklere özel brotoks ve HA dolguları, son derece anlamlı sonuçlar almamıza, yüzde kırışıklık görünümünü düzeltmemize, hacim kaybı yaşanan yerleri doldurmamıza vesile oluyor.

Daha dinlenmiş, daha fresh bu görüntünün kalıcılığı brotoksta 4 ay civarındadır. Dolgular ise 1 seneyi aşkın eşlik eder.


6 D Star Askısıerkeklerde 6D star askısı

6 D Star Askısı benim en fazla uyguladığım tedaviler arasındadır diyebilirim. Şahane bir etkisi vardır üstelik anında sonuçları görebiliyoruz. Erkekler için düşen yanakları, gözkapaklarını, kaşları dahi bu ameliyatsız uygulama ile kaldırmak mümkün. 

Podcast


Yayınlanma tarihi: 21/09/2021

-

Son Güncellenme: 13/10/2022

Başa Dön