Beckham'a Dönüşmek İçin Saç Ekimine 5.000 £ Harcadı

Saç Ekimi
Saç Ekimi tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Beckham'a Dönüşmek İçin Saç Ekimine 5.000 £ Harcadı

Jamie Robinson, David Beckham ve Harry Styles gibi ünlülerin saçlarını çok seviyordu. Azalan saç çizgisi onu "Drakula gibi" gösteriyor ve acımasız "şakalar" özgüvenini sarsıyordu.

Jamie Robinson, saçlarını David Beckham , Harry Styles ve Justin Bieber gibi şekillendirmek için can atıyordu , ama bunun yerine kendini seyrelmiş, dökülen saçlarını gizlemek için saçlarını öne doğru tararken buldu.

İş arkadaşlarının saçı hakkında "dalga geçmeye" başlaması ve saç çizgisiyle ilgili şakalar yapmaları onu daha da sinirlendirdi. Kendini olduğundan daha yaşlı ve çirkin hissetmeye başladı.

Eski Resimlerime Bakamaz Olmuştum

Bekcham'a benzemek için saç ekimi yaptırdıJamie her zaman saç ekimi olasılığıyla ilgilense de, ameliyat için yurtdışına seyahat etmek istemiyordu. Bu sebeple kendi ülkesinde saç ekimi yaptırmaya karar verdi.

Ağustos 2018'de prosedürü uyguladıktan sadece 12 ay sonra, saçları tam istediği gibi olmuştu.

Sosyal Medyadan Hesabından Paylaşım Yapıyor

Beckham'a benzemek için para harcadıProsedürü düşünen diğer erkeklerden yüzlerce mesaj aldıktan sonra, Jamie sonunda işini bıraktı ve aynı yolculukta başkalarına yardım etmek için klinikte hasta danışmanı olarak çalışmaya başladı.

"İşimle ilgili en çok sevdiğim şey, özgüveni kaybolmuş erkekleri görmek ve onların bir yıl içinde atılımlarını ve dönüşümlerini görmek, şimdiye kadarki en büyük duygu" dedi.

"Prosedür benim için hayatımı değiştirdi, daha genç görünüyorum, daha genç hissediyorum ve kendime olan güvenim tavan yaptı.

"Tedaviyi yapan insanlarla da arkadaş oldum ve şimdi onlarla meslektaş oldum. Bu bana yeni bir kariyer yolu verdi ve yüzlerce erkeğe yardım edebildiğim için daha dolu bir hayatım var." 


Yayınlanma tarihi: 18/02/2022

-

Son Güncellenme: 25/06/2022

Başa Dön