Bahreyn, Dermatoloji, Lazer ve Estetik Konferansına Ev Sahipliği Yapacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Bahreyn, Dermatoloji, Lazer ve Estetik Konferansına Ev Sahipliği Yapacak

Pandemi sonrası dermatoloji ve estetik tıp alanındaki en son gelişmelerin yanı sıra sedef hastalığı ve vitiligo gibi tedavisi olmayan cilt hastalıkları için yeni tedaviler, Bahreyn'deki konferansta yer alacak.

1-4 Aralık tarihleri ​​arasında düzenlenecek dört günlük Dermatoloji, Lazer ve Estetik Konferans’ta, uluslararası katılımcılara çeşitli oturumlarda çalıştaylar ve bilimsel programlar sunacak.

Hibrit Düzende Hem Online Hem Fiziksel Katılım

nhra bahrein
Hibrit düzende fiziksel ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan bu tıbbi etkinlik, Bahreyn'de türünün tek örneği olacak.

Dermatoloji ve estetik tedaviler konusunda uzmanlaşmış dünya çapındaki önemli eğitim forumlarına ek olarak Ulusal Sağlık Düzenleme Kurumu (NHRA) ile stratejik bir ortaklık içinde gerçekleştirilecek.

Konferans; Cerrahi, Estetik, Lazer Tıbbı ve BDA Tıp Eğitimi Merkezi tarafından organize ediliyor.

Pandemi Sonrası İlk Konferans

pandemi sonrası konferans
BDLA4, 24 saatlik eğitim ile Ulusal Sağlık Düzenleme Kurumu (NHRA) tarafından akredite edilmiştir.

Aralarında, en son estetik tıbbi hizmetlerini ve ürünlerini sunan birkaç uluslararası kuruluşun katılımıyla bir sergi düzenlenecek.

Konferansın bilimsel komite başkanı Danışman Dermatolog Dr Hussain Juma, bunun pandemi sonrası normale dönüşün ardından Bahreyn dışından ve içinden bu kadar çok sayıda doktorun katılacağı ilk konferans olduğunu söyledi.

Dr. Juma'ya göre, Bahreyn'in içinden ve dışından birkaç öncü dermatolog, konferans sırasında plastik cerrahide ve cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan en iyi uluslararası yöntemleri gözden geçirecek.

Juma; “Etkinlik, doktorların düşünce ve deneyimlerini paylaşmalarının yanı sıra onlara gerekli becerileri kazandırmak, bilgilerini geliştirmek ve yeteneklerini geliştirmek, ayrıca fikir alışverişinde bulunmak ve dünyadaki en son tıbbi buluşları tartışmak için bir forum işlevi görüyor.” dedi.

MEIDAM da Var

meidam
Konferansın organizasyon komitesi ve plastik cerrahi başkanı Dr. Ahmed Shahda, BDLA4'ün stratejik ortakları arasında Ortadoğu Dermatoloji ve Estetik Tıp Konferans ve Sergisi “MEIDAM”, Dubai Dünya Dermatoloji ve Lazer Konferansı ve “Dubai Derma Sergisi” olduğunu belirtti.  

Dr Shahda; "Bu tıbbi etkinliğin üst üste dördüncü yıl başarılı bir şekilde devam etmesi, organizatörlerin bunu düzenli olarak gerçekleştirme taahhüdünü gösteriyor" ifadesini kullandı.


Yayınlanma tarihi: 02/12/2021

-

Son Güncellenme: 14/09/2023

Başa Dön