Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan, Estetik Olmak İçin Ameliyat Masasına Yattı


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan, Estetik Olmak İçin Ameliyat Masasına Yattı

Uzun yıllardır hayalini kurduğu burun yapısına ulaşmak için operasyon geçiren Aslıhan Turan bakın neler söyledi: “Uzun yıllardır Ama Arda hep karşı çıkıyordu, çok zor ikna ettim. Operasyondan sonra beğenilmezse diye çok stres yaşadım”.

Son Günlerdeki Değişimi Çok Dikkat Çekiyordu

Aslıhan Doğan Turanİki çocuk annesi olan Aslıhan Doğan Turan, son dönemde çektiği videolarla adından söz ettiriyor. 

Daha önce ameliyatsız estetik tedavileri olan botoks ve dolgu uygulamalarını deneyimleyen ünlü güzel, yaptırdığı tedavileri söylemekten de hiçbir zaman çekinmedi.

Burun Estetiğine Arda Turan’ı İkna Etti ve Oldu

Arda Turan ve Aslıhan DoğanTuran, ameliyat sürecinde yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Burnumdan küçük bir estetik operasyon geçirdim. Burnumun uç kısmında minimal bir değişiklik yaptık.

Senelerdir burnumun ucunda gözüme batan bir düşme vardı ve çok rahatsız oluyordum. Birkaç yıldır burun estetiği yaptırmak istiyordum ama ailem, özellikle de Arda karşı çıkıyordu. 'Ne gerek var? Neden yaptırmak istiyorsun?' diyorlardı. Ama ben kafaya koymuştum."

"Doktora gidip danıştım. O da basit bir operasyon olacağını söyledi, ben de yaptırdım. İlk 3 gün 'Ben ne yaptım, neden böyle bir şeye kalkıştım?' diyorsunuz.

Çünkü tamponlardan dolayı nefes almanız, uyumanız çok zor oluyor. Ayrıca yüzünüzde morarmalar oluyor."

Annem Çok Beğendi

Aslıhan Doğan estetikleriİstediği gibi bir burna kavuşamama şüphesi yaşayan Turan, "10 gün sonra bandaj açılmadan önce çok tedirgindim. Benim istediğim minimal değişimin dışında bir şey olup olmadığını merak ettim. Yüz ifadem değişti mi?

Ailem ne diyecek? İnsanlar beğenecek mi? soruları kafamda dolaştı, çok stres oldum. Anneme 'Karşımda dur ama yüz ifadenle bana nasıl olduğunu belli etme. Eğer sen beğenmezsen ve bunu anlarsam çok üzülürüm' dedim.

Annem, 'İnanılmaz güzel, çok doğal olmuş' deyince sinir boşalması yaşadım ve ağlamaya başladım. Kendimi çok kasmışım. Bunun sonrasında iyileşme süreci iyi geçti" diyor.


Yayınlanma tarihi: 01/09/2022

-

Son Güncellenme: 25/09/2023

Başa Dön