Arama Görünürlüğünü En Üst Düzeye Çıkarmak için Web Sitenizi En İyi Şekilde Yapılandırın


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Arama Görünürlüğünü En Üst Düzeye Çıkarmak için Web Sitenizi En İyi Şekilde Yapılandırın

Dahili Bağlantı Nedir?

dahili bağlantıDahili bağlantılar, dahili sayfalarınızda bulunan ve diğer dahili sayfalara işaret eden ve her şeyi birbirine bağlayan bağlantılardır.

Bu önemlidir çünkü bir tarama sırasında, Googlebot'un saç ekimi kliniğinizin web sitesindeki tüm sayfaları keşfetmek için izlediği dahili bağlantılardır.

Dahili bağlantıları olmayan bir sayfanız varsa, Google orada olduğunu bilmez ve dizine eklemez. Buna " orphan (yetim) sayfalar" diyoruz.

Hizmet sayfaları, diğer hizmet sayfalarına ve blog gönderilerine benzer şekilde bağlantı vermelidir.

En iyi navigasyona ve bağlantıları olan bir alt bilgiye sahip olmanız gerekir. Tüm bunlar, sayfalarınızın keşfedilebilir olmasını sağlar.

Dahili bağlantı, Google'ın bağlantı metnine dayalı olarak her sayfanın ne hakkında olduğunu anlamasına da yardımcı olur.

Bağlantı metni, diğer dahili sayfaya köprü oluşturmak için kullandığınız kelimelerdir. Örneğin, Google'da sıralamayı umduğunuz bir saç ekimi sayfanız varsa, "saç ekimi" bağlantı metnini kullanarak bu sayfaya bağlantı vermelisiniz.

Bu, Google'a bu bağlantıyı takip ettiğinde bulacağı içeriğin hangisi olduğunu söyler. Bu işlem, Google'ın sayfalarınızı alakalı anahtar kelimeler için göstermesine yardımcı olur.


Yayınlanma tarihi: 04/10/2022

-

Son Güncellenme: 04/10/2022

Başa Dön