Angelina Çabuk Söyle, Yüzünde Ne Var?

Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Angelina Çabuk Söyle, Yüzünde Ne Var?

Biliyorsunuz film prömiyerlerine bayılıyoruz zira ünlüleri masaya yatırıyor, tuhaf moda görünümlerini inceliyor ve en çok da acaba yüzüne ne yaptırmış sorularını soruyoruz.

Eternal film prömiyerinde ise karşımıza Angelina Jolie ve alışılmadık bir altın çene kelepçesi takmış hali çıkıverdi.
angeline jolie çocukları ileAltı çocuğundan beşini yanında götüren 46 yaşındaki Hollywood yıldızı, yıldızlarla dolu Los Angeles etkinliğinde dalgalı boz kahverengi bir elbisesiyle arzı endam etti.

Bazısı bu çene aksesuarına bayıldı, bazısı yerden yere vurdu. Bazıları bizler gibi estetiği olup olmadığını sorguladı, yakından inceledi.

“Estetik İçin Hiçbir Şey Yapmayacağım”

angelina jolie değişimi
Angelina Jolie’nin 2012 senesinde çift mastektomi ve meme rekonstrüksiyonu olduğunu biliyoruz.

2010'da Daily Mail'e “Estetik için hiçbir şey yapmadım ve yapacağımı da sanmıyorum…” ifadesinde bulunan Jolie’nin Eternal prömiyerindeki son halini epey merak ettik ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat’a sorduk:
Gokce Haspolat“Öncelikle şunu hemen söylemek isterim, Angelina Jolie 46 yaşında ve önleyici bir tedavi olmaksızın kırışıksız bir cilde sahip olmanın "hiçbir yolu" yok.

“Dudaklarının doğal olduğuna inanıyoruz ama kesinlikle botoks, cilt sıkılaştırma tedavisi ve belki yüzüne biraz dolgu yaptırdığını söyleyebilirim ama çok incelikli ve kusursuz bir şekilde yerleştirilmiş tıpkı JLo’da olduğu gibi.

1980’lerden 2021 yılına dek en büyük değişimini çene hattında görüyoruz. Çene hattını şekillendirmeye ve vurgulamaya bayılıyor zira jawline dolgusu dediğimiz bu uygulama gerçek anlamda yüz güzelliğini vurgulayan ve çekici bir görüntü yaratan bir tedavidir.  

Eternals için kırmızı halıdaki pürüzsüz, ışıltılı teni, dolgu maddeleri ve ultraformer gibi cilt sıkılaştırma tedavisi gördüğünü bize söylüyor bence…

Doğal olarak koruyamayacağı kadar güzel bir yüz yapısı ve daha dolgun bir görünümü var.

Dolgu Yaptırdığına İnanıyorum Çünkü… 

angelina dolgu
Dolgu yaptırdığına inanıyorum çünkü vücut yağ yüzdesi oldukça düşük olduğunda şakaklarınız oyuklaşmaya ve yaşlandıkça hacim kaybetmeye başlıyor.

25 yaşından itibaren yüzdeki hacmi kaybetmeye başlarsınız ki bu durum orta yüz, gözyaşı oluğu veya şakaklara biraz dolgu ile önlenebilir.

Belirgin olmayan alanlara konulursa ve dikkatlice yerleştirilirse, bir kişinin önceki yıllarda olduğu gibi görünmesine yardımcı olur.”

Yeniben'de ameliyatsız cilt gençleştirme tedavilerinde öne çıkan doktor olmak için tıklayınız!


Yayınlanma tarihi: 21/10/2021

-

Son Güncellenme: 13/10/2022

Başa Dön