Ameliyatsız Yanak İnceltme Yapılabilir Mi?

Dolgu Uygulamaları

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Sevgi Ekiyor tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Yapılabilir Mi?

Yüzümüz en önemli iletişim aracımız. Karşımızdakiyle ilk etkileşimi, yüzümüzle yapıyoruz.

Harmonik bir şekilde sıralanmış yüz yapısı ise, çoğu zaman karşıdaki insana güven veriyor, güçlü ve çekici bir hava katıyor.

Yapılan araştırmalara göre, Hollywood yüzü olarak geçen, daha kemiksi ve çıkık elmacık kemiklerine sahip insanlar ise daha çekici ve güçlü duruyorlar.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sevgi Ekiyor’a Hollywood yüzünü ve ameliyatsız yanak inceltme tedavisini sorduk:
Dr. Sevgi Ekiyor whatsapp
“Hollywood yüzü son 4 yılın en çok talep edilen uygulamaları arasında. Sizin de dediğiniz gibi ilk etapta karşımızdakinin yüzüne baktığımızda, bazı noktalara odaklanırız ve bu bize daha çekici gelir.

Elmacık kemikleri, dolgun dudaklar ama bunların yanı sıra, yanağın hafif içeri çökük olması, tüm bu orantının daha çarpıcı olmasını sağlar.

Yuvarlak Yanaklar Kadınları Daha Kilolu Gösterir

yuvarlak yanaklar Eğer dolgun ve yuvarlak bir yanak bölgesine sahipseniz bu sizi olduğunuzdan daha şişman gösterecektir ve dahası ilerde sarkma eğilimi fazla olacaktır.

İşte bu sebeple yanaklara dokunuyor ve inceltme tedavisi yaparak, arzu edilen Hollywood yüzünü elde etmeye çalışıyoruz.

Her insanın yanak yağ oranı birbirinden farklıdır. Bazılarında zayıflasa dahi bu yanak yağında herhangi bir değişim olmaz.

Az evvel dediğim gibi, yaş almayla beraber fazla olan bu yağ yastıkçıkları da sarkma eğilimi gösterdiği için, sarkık bir yüz ovaline neden olacaktır.

Eğer bu yağ yastıkçıklarını alırsak, hedeflediğimiz görüntüyü yani çeneye kadar uzanan bu bölgenin daha çukur olmasını ve Hollywood yüzü görüntüsünü elde edebiliriz.

Aynı zamanda çene ve elmacık kemiklerine de dolgu uygulamaları ile müdahale edilince tam manasıyla ideal sonuca kavuşulur.

Agassi İle İnce Yanaklar

agassi ile ince yanaklarBir radrofrekans cihazı olan Agassi bize ameliyatsız bir şekilde yanak inceltme şansı veriyor. Kişinin yanak yağı yoğunluğuna bağlı olarak 20-30 dakikalık bir uygulama yapılıyor.

Yine kişiye bağlı olarak 1-3 seans sonunda yanak yağları eriyor, kolajen üretimi artıyor ve deri sıkılaşıyor.

Dört mevsim yapılabilen Agassi ağrısız bir şekilde ağız içinden sokulan cihazının probuyla uygulanıyor.

Lenf sistemi sayesinde 3 ay içerisinde bedenden atılan yağlar ise, çok kilo alımı yaşanmadığı sürece tekrar yanak bölgesine gelmeyecektir.”


Yayınlanma tarihi: 10/03/2022

-

Son Güncellenme: 08/06/2022

Başa Dön