7. Uluslararası Dudak Damak Yarıkları Kongresi

Dudak Damak Yarığı (Tavşan Dudak) Tedavisi
Dudak Damak Yarığı (Tavşan Dudak) Tedavisi tedavisinde öne çıkan merkezler

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

7. Uluslararası Dudak Damak Yarıkları Kongresi

Bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Dudak Damak Yarıkları Kongresi’nin tarihi yaklaşıyor. 9-10 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak kongre Antalya’da gerçekleşecek.

Etkinlik Gloria Otel ve Kongre Merkezi'nde, 2 günlük dopdolu bir bilimsel program ile düzenlenecek. Tedbir amacı ile çoğunlukla açık havada gerçekleşmesi planlanan kongrede hijyen koşullarına özellikle dikkat edilecek.
ddy kongresiHem yerli hem de yabancı hekim ve bilim insanlarının sunum ve konuşmaları olacak. Etkinliğe yurt dışından katılacak bilim insanları, pandemi sebebi ile online olarak kongreye dahil olacaklar.

Dernek 2020 yılındaki kongreyi Covid-19 nedeniyle online eğitim ve toplantılar ile gerçekleştirmişti.

9 Kasım Salı Günü Başlayacak

dudak damak yarıkları
2 gün sürecek kongre, 9 Kasım Salı günü saat 13.30’daki açılış konuşmaları ile başlayacak. 2 ayrı oturumun sonunda etkinliğin o günkü programı sona erecek.

10 Kasım Çarşamba günü ise saat 8.30’da başlayacak oturumla ise kongre kaldığı yerden devam edecek. Gün içerisinde toplam 4 oturum konukları bekliyor.

Kongreye önceden kayıt yaptırmayanlar 9-10 Kasım tarihlerinde kayıt masasından işlemlerini halledebilecekler. Çalışılan kuruma verilecek izin yazıları, kayıt işleminden sonra katılımcıya teslim edilecek.

Ayrıca kongre katılımcılarına etkinlik sonunda “Katılım Belgesi” a verilecek.


Yayınlanma tarihi: 22/10/2021

-

Son Güncellenme: 14/09/2023

Başa Dön