25. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi 17 - 18 Eylül'de Gerçekleşecek


Hülya Alkan tarafından yazılmıştır.

25. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi 17 - 18 Eylül'de Gerçekleşecek

Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği tarafından hazırlanan 24. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi geçtiğimiz yıl ilk defa pandemi şartlarından dolayı dijital platformda yapılmıştı.
 
24. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi
Türkiye’nin ilk dijital Diş Hekimliği Kongresi olarak kayda geçen 24. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi’nde çok yüksek katılımcı saysına ulaşılmıştı. 

Türkiye, Fransa, Almanya, Güney Kore, İtalya, Mısır, Hırvatistan, Romanya, Güney Afrika, İspanya, Brezilya, İsveç ve İngiltere’nin içlerinde bulunduğu 13 ülkeden bilim insanı konuşmacı olarak katılmış ve 1215 katılımcı 3 güne bölünmüş şekilde 25 saatlik canlı yayını takip etme şansı bulmuştu.
Uluslararası Estetik diş hekimleri Kongresi
Bu yıl 25.si düzenlenecek olan Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi 17 - 18 Eylül 2021 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Convention Center’da yapılması planlanıyor. 

Daha önce olduğu gibi paneller, uydu sempozyumları, sözlü ve poster bildiriler, workshoplar ve çok çeşitli içeriğe sahip olacak sergi alanı ile zengin ve doyurucu bir içerik yine katılımcılıraı bekliyor.

Kongre ile ilgili tüm ayrıntıları ve içeriği yakında www.edad.org.tr adresinde bulabileceksiniz. 


Yayınlanma tarihi: 21/04/2021

-

Son Güncellenme: 11/01/2022

Başa Dön