25. Dallas Kozmetik Tıp ve Cerrahi Toplantısı


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

25. Dallas Kozmetik Tıp ve Cerrahi Toplantısı

25.si düzenlenen yıllık etkinliğin tarihi belli oldu. 10-11 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak etkinliğin 2 günlük yoğun bir programı mevcut.

Etkinlik Konuları

Dallas-Cosmetic-Surgery-Medicine-meeting
Kozmetik Tıp ile alakalı; kırışıklık giderme, cilt sıkılaştırma, yağ aldırma, dolgu, yaşlanma karşıtı lazer ve PRP uygulamaları gibi alanlardaki yeniliklere değinilecek.

Estetik Cerrahi ile alakalı ise; meme cerrahisi, popo büyütme, vücut şekillendirme ve yüz germe işlemlerindeki yenilik ve güvenlik konularına değinilecek.

Cerrahi konular için kadavra laboratuvarında uygulama yapılacak.

Etkinliğe Kimler Katılmalı:

  • Plastik Cerrahlar

  • Kulak Burun Boğaz Uzmanları

  • Oküloplastik Cerrahlar

  • Dermatologlar

  • Medikal Estetik Hekimleri 

Etkinliğin Kazanımları

Dallas-Cosmetic-Surgery-Medicine-doctor
25. Dallas Kozmetik Tıp ve Cerrahi Toplantısı katılımcıları, kozmetik işlemler hakkındaki en güncel teknikler ve yeni gelişmeler hakkında bilgi edinecekler.

Yüz, meme ve vücut şekillendirme cerrahileri için yapılan tartışma oturumunda, operasyonların gelişmelerine yer verilecek.

Yüz gençleştirme ve otolog yağ grefti için cerrahi ve cerrahi olmayan seçenekler üzerine etkileşimli tartışma gerçekleştirilecek.

Katılımcılara, enjekte edilebilir maddeler için çıkan en güncel ürün ve teknolojiler tanıtılacak. Gün sonunda, dünyaca ünlü sektör liderlerine ait en son teknikler videolu olarak gösterilecek.


Yayınlanma tarihi: 21/01/2022

-

Son Güncellenme: 14/09/2023

Başa Dön