Miss Turkey 2017’in Birincisi Itır Esen’e Estetik Dokunuşlar…


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Miss Turkey 2017’in Birincisi Itır Esen’e Estetik Dokunuşlar…

Yeşilçam’ın ünlü ismi Itır Esen’in kendiyle aynı adı taşıyan yeğeni manken ve fotomodel Itır Esen, 1999 yılında İstanbul’da doğdu.

2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ancak yazdığı talihsiz bir tweet yüzünden tacı geri alınan Itır Esen şimdilerde estetik operasyon iddialarıyla gündemde…

Peki, Itır Esen, Estetik Oldu Mu?

Itır Esen estetik yaptırdı mı?Estetik operasyon ya da estetik işlemlerin ünlüler dünyasında saklanması hiç de kolay olmuyor. Özellikle geçmişten bugüne gelen fotoğraflar, tüm yapılan işlemlerin adeta gizli birer tanığı olarak karşımıza çıkıyor.

Manken ve fotomodel Itır Esen de her ne kadar saklamaya çalışsa da “karanlıkta kara karınca bile belli olur” misali yaptırdığı estetik işlemlerin gün ışığına çıkmasından kurtulamadı.

Alımlı fiziği ve düzgün vücudu ile özellikle yabancı markaların mankenliğini üstlenen Itır Esen, estetikli burnu ve dolgu dokunuşlu dudaklarıyla paylaştığı fotoğraflarla kendini ele verdi.

Takipçilerinin dikkatinden kaçmayan büyük değişime karşı Itır Esen, her ne kadar “annem kızıyor” dese de annesini ikna etmiş olduğu çok net bir şekilde görünüyor.

Gelin, hep birlikte Itır Esen’in estetik öncesi ve sonrası fotoğraflarına bir göz atalım ve son karara ortaklaşa varalım…

Itır Esen Estetikli Mi Estetiksiz Mi?

ıtır esen estetik yaptırdı mıTanınmış bir adı taşımak çok da kolay bir şey değildir. Halasıyla aynı adı taşıyan genç Itır Esen de bu yükün altında kalmış gibi gözüküyor.

Şanssız bir başlangıçla ünlenen, ister istemez halasının gençliği ile kıyaslanan model Itır Esen, açıklamalarında da beklenen dürüstlüğü göstermedikçe tepki çekmeye devam ediyor.

Miss Turkey yarışmasında birincilik aldığı dönem fotoğrafları genç Itır Esen’in ince dudaklara ve kemerli bir burna sahip olduğunu gayet net bir şekilde gösteriyor.

Çok değil aradan geçen birkaç senenin sonundaysa burun estetiği ameliyatı geçirdiği ve dudakları için dolu uygulaması tercih ettiği görülüyor.


Yayınlanma tarihi: 05/08/2021

-

Son Güncellenme: 22/09/2023

Başa Dön