2021 Yılı Doğal Güzellik Yılı Olacak


2021 Yılı Doğal Güzellik Yılı Olacak

Her yıl bir yaş daha artıyoruz. Sağlıklı ve doğal bir yaşlanma için cilde iyi bakmak gerekiyor. Teknoloji de bize bu konu için alternatifler sağlıyor.

Medikal Estetik Doktoru Dilay Demiryontar, estetik ve güzellikle ilgili 2021 trendlerini anlattı.

2021’de Mezoterapiye İlgi Artacak

mezoterapi2021’de doğal görünmek daha da önem kazanacak. Parlak ve sağlıklı görünen ciltler daha ön planda olacak. Bu da abartılı estetik operasyonların geride kalacağını gösteriyor.

Cildin parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olan mezoterapi bu nedenle 2021 yılının en trend uygulamalarından biri olacak. Çünkü mezoterapi dolgulara altyapı oluşturur ve cildi koruyarak, hasarları onarır.

En Çok Cildin Canlılık Kazanmasına Yardımcı Uygulamalar Tercih Edilecek

doğal güzellikSon zamanlarda dikkat çeken uygulamalardan olan DNA ışıltısı hem doktorlar hem de hastalardan tam not olan uygulamalardan biri.

İçeriğinde bulunan polinükleotitler ile cildin kolajen seviyesini arttırarak cildin elastikiyetinin geri kazanmasına yardımcı olur. Düzenli uygulanan 3-4 seansın sonun cilt daha sıkı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Minimal Seviyede Dolgular Uygulanacak

dolgularDoğal görünümü bozmamak için küçük dokunuşlar yaptırmak son dönemde oldukça ön planda. Çene ve şakak dolgusu 2020 yılının en çok tercih edilen dolgu uygulamalarındandı. Bunun sebebi yüzdeki altın oranda bu bölgelerinden büyük önem taşıması gelmektedir.

2021 yılında da geçtiğimiz senede olduğu gibi doğal görünüme sahip dudak dolguları en çok tercih edilecek uygulamalar arasında yerini alacak. Bunun yanı sıra burun dolgusunun da 2021 yılında daha çok tercih edilmesi bekleniyor.

Yorgun Görünüme Son

cilt dengesiCildin yorgun görünmesi göz çevresinde meydana gelen sorunlardan kaynaklanmaktadır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ilk olarak göz altı ışık dolgusu tercih ediliyor.

Bunun yerine mezoterapi tercih edilebilir. İlk olarak sorunlu bölgeleri ürünlerle tedavi edip sonra dolgu uygulaması yapmak da seçeneklerden bir diğeridir.

Yeni Yıla Tazelenmiş Bir Cilt İle Başlayın

taze bir ciltEstetik uygulamalarda teknolojik gelişmeler her geçen gün artsa da bu uygulamalara duyulan ihtiyacı azaltmak için cildi korumak büyük önem taşıyor.

Cildi korumak için en kilit nokta ona çok iyi bakmaktan geçiyor. Dinç bir görünüme sahip cilt özgüvenli görünmeye de yardımcı oluyor.


Yayınlanma tarihi: 20/01/2021

-

Son Güncellenme: 07/01/2022

Başa Dön