19. AMWC Estetik ve Anti-Aging Kongresi Monako'da Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

19. AMWC Estetik ve Anti-Aging Kongresi Monako’da yapılacak

16,17,18 Eylül 2021 tarihleri arasında bu yıl 19.’su yapılması planlanan AMWC Estetik ve AntiAging Kongresi, Monako’da yapılacak.

AMWC, her yıl olduğu gibi, fikir alışverişine teşvik etmek, eğitmek, yenilenmek, uzmanlığı paylaşmak, deneyimleri tartışmak ve network oluşturma fırsatlarını kolaylaştırmak için bu yıl da özel olarak tasarlanmış, etkileşimi yüksek ve çok disiplinli programlar sunuyor.

En fazla beklenen etkinlikler arasında yer alan bu kongreye , bu yıl 120'den fazla ülkeden 12.000'den fazla katılımcının ziyareti bekleniyor.
 AMWC

AMWC Global - The Virtual Edition 2020'nin başarısının ardından, AMWC 2021 hibrit bir formatta verilecek. Online olarak katılabileceğiniz bu konferansa, isterseniz fiziksel olarak da yer alabililirsiniz.

Monako'da düzenlenen AMWC, dünyanın önde gelen estetik ve yaşlanma karşıtı kongrelerinden bir tanesi. Programı , en hızlı büyüyen tıbbi estetik derneği olan Estetik Multispecialty Society'nin (AMS) bilimsel yönetimi altındadır.


Birinci sınıf fikir liderleri ve konuşmacıları tarafından verilen ileri düzey akademik oturumları bulunuyor.  5 katlı sergi alanında ürünlerini ve atölyelerini sergileyen 300'ün üzerinde önde gelen uluslararası sektörel firma da yine bu kongrede yer alacak.


Yayınlanma tarihi: 29/03/2021

-

Son Güncellenme: 09/10/2023

Başa Dön