16. Uluslararası Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirme Konferansı


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

16. Uluslararası Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirme Konferansı

ICFSBC 2022, 16. Uluslararası Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirme Konferansı 12-13 Temmuz 2022 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleştirilecek.

Konferans programı dahilinde sunulmak üzere önemli sayıda farklı bilimsel etkinliği bir araya getirmeye adanmış federe bir organizasyon olan ICFSBC, yüksek kalitesi ile öğrenciler, akademisyenler ve endüstri araştırmacıları için istisnai bir değer sağlar.

Vücut Şekillendirme Alanlarında Karşılaşılan Zorluklar Tartışılacak

vücut şekillendirmeUluslararası Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirme Konferansı, önde gelen akademik bilim insanlarını, araştırmacıları ve araştırma görevlilerini bir araya getirerek Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirmenin tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmayı amaçlıyor.

Ayrıca araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimciler için en son yenilikleri, trendleri ve endişeleri ve ayrıca Plastik Cerrahi ve Vücut Şekillendirme alanlarında karşılaşılan pratik zorlukları ve benimsenen çözümleri sunmak ve tartışmak için önde gelen disiplinler arası bir platform sağlar.


Yayınlanma tarihi: 23/06/2022

-

Son Güncellenme: 23/06/2022

Başa Dön