16. Uluslararası Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıkları Konferansı

Mide Küçültme (Tüp Mide)
Mide Küçültme (Tüp Mide) tedavisinde öne çıkan merkezler

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

16. Uluslararası Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıkları Konferansı

ICBSOD 2022: 16. Uluslararası Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıkları Konferansı’nın, 24-25 Şubat 2022 tarihleri arasında Sidney, Avustralya’da yapılması planlanıyor.

Önemli sayıda farklı bilimsel etkinliği bir araya getirmeyi amaçlayan Uluslararası Araştırma Konferansı, konferans programı dahilinde sunulmak üzere çalışmalarına başladı.

Sunumların sayısına ve uzunluğuna bağlı olarak devam edecek olan etkinliğe öğrenciler, akademisyenler ve endüstri araştırmacıları katılabilecek.

Disiplinler Arası Bir Platform

Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıkları Uluslararası Konferansı, Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıklarının tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmak için önde gelen akademik bilim insanlarını, araştırmacıları ve araştırma görevlilerini bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Aynı zamanda araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimciler için Bariatrik Cerrahi ve Obezite Hastalıkları alanlarında karşılaşılan pratik zorlukların ve benimsenen çözümlerin yanı sıra en son yenilikleri, trendleri ve endişeleri sunmak ve tartışmak için önde gelen disiplinler arası bir platform sağlıyor.

Katkı Çağrısı

Katılımcılara araştırma özetlerini, bildirilerini ve e-posterlerini göndererek konferansa katkıda bulunmaya davet eden organizasyon; katılımcılara kavramsal, yapıcı, ampirik, deneysel veya teorik çalışmaların orijinal ve yayınlanmamış sonuçlarını açıklayabileceklerini ifade edildi.

Daha fazla bilgi almak ve kaydolmak için Waset.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yayınlanma tarihi: 26/11/2021

-

Son Güncellenme: 14/09/2023

Başa Dön