Doktor Cevapları:

8 Cevap
16 Ağustos 2019

askılama işleminden 1 ay sonra leke tedavisi yaptırabilirsiniz. ipi etkileyen bir durum olmaz

Cevabı beğendiniz mi?
Aradığınızı bulamadınız mı?

Merak ettiklerinizi siz de alanında uzman Yeniben doktorlarına sorun!

Doktora Sorun
18 Haziran 2019

Merhaba,işlem sonrası ilk bir ay yaptırmazsanız iyi olur,zaten yaz döneminde leke tedavisi önerilmemekte

Cevabı beğendiniz mi?
17 Haziran 2019

Merhaba hayır olumsuz bir etkisi Olmaz cilt içi mezoterapik enjeksiyonlar başarısınj arttırır uzatır ciltüstü işlemleröe hiçbir etkileşimi olmaz Dr. Sevgi Ekiyor Medikal Estetik -Sağlıklı Yaşam Hekimi www.sevgiekiyor.com.tr 05335500513

Cevabı beğendiniz mi?
05 Ağustos 2019

Sibel Hanım merhaba, Leke tedavisi ve yan etkileri ile ilgili dermatolog doktorla görüşmeniz gerekmektedir. Sağlıklı günler dilerim. -- Demet Deniz Patient Coordinator | Ozge Ergun, MD | Aesthetic & Plastic Surgeon M:+90 532 775 9595

Cevabı beğendiniz mi?
17 Haziran 2019

Merhaba Sibel Hanım, dermapen ya da cosmelan uygulaması fransız askısının etki süresini kısaltmaz. iPhone’umdan gönderildi

Cevabı beğendiniz mi?
17 Haziran 2019

MERHABALAR SİBEL HANIM, ÖNCELİKLE BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. YÜZ İP ASMA TEDAVİSİNDEN SONRA LEKE TEDAVİLERİ YAPILABİLİR.YAPILAN TEDAVİLER İPE ZARAR VERMEMEKTEDİR.FAKAT DERMAPEN YAPMADIĞIMIZ İÇİN BU TEDAVİNİN HERHANGİ BİR YAN ETKİSİ OLUR MU BİLEMEMEKTEYİZ. DİĞER SORULARINIZ İÇİN GÖRÜŞME VE MUAYENEMİZ ÜCRETSİZDİR.DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİ ARIYABİLİRSİNİZ YADA İLETİŞİM NUMARALARINIZI BELİRTİR İSENİZ SİZİ ARAMAK İSTERİZ.İYİ GÜNLER DİLERİZ. *TELEFON:(0212)2410364-65 GSM:0533 968 4847* ADRESİMİZ :VALİKONAĞI CAD.BİNA NO:73 K:6 D:6 NİŞANTAŞI-İSTANBUL

Cevabı beğendiniz mi?
17 Haziran 2019

Yaptırabilirsiniz iPhone’umdan gönderildi

Cevabı beğendiniz mi?
17 Haziran 2019

Merhabalar. Evet yaptırıla bilir,  eğer bu işlemi yaptırdıysanızsa yaptırdığınız yere sorsanız daha iyi olacaktır.

Cevabı beğendiniz mi?
İlgili tedavi fotoğrafları
Tümünü Gör